Έτοιμη για γάμο και παιδιά η Αναστασία Γιούσεφ - Οι αποκαλύψεις για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο οικογένειας

Η άλλη πλευρά της εντυπωσιακής χορεύτριας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην εφημερίδα Espresso έδωσε συνέντευξη η Αναστασία Γιούσεφ για μια πλευρά του εαυτού της που δεν έχουμε συνηθίσει. Αυτή αφορά τον σύντροφό της με τον οποίο σκέφτονται να παντρευτούνε, το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, ενώ αποκάλυψε και τα επαγγελματικά της σχέδια που βρίσκονται στον ορίζοντα και δεν περιλαμβάνουν κάποια πίστα.

Στην ίδια συνέντευξη είχε ξεσπάσει και ενάντια σε όσους διαδίδουν ψέματα για την σεξουαλική της ζωή, με αφορμή κάποια λόγια της, που παρερμηνεύθηκαν. Με αφορμή αυτό, αποκάλυψε τον αριθμό ανδρών με τους οποίους έχει κοιμηθεί(δείτε εδώ πόσοι είναι), που ομολόγησε ότι είναι πολλοί λίγοι δεδομένης της δουλειάς που κάνει.

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της Αναστασίας Γιούσεφ

Είπε στον Βαγγέλη Κάραλη και στην Espresso:

-Σήμερα πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή;

«Είμαι καλά και έχω σχέση εδώ και πέντε χρόνια με τον σύντροφό μου που είναι επιχειρηματίας. Έχουμε σαν προοπτική να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδί, ό,τι έρθει πρώτο από τα δύο! Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα παιδί, αισθάνομαι έτοιμη για αυτό και, όταν με το καλό μείνω έγκυος, θα σταματήσω οριστικά τον χορό και θα επικεντρωθώ σε άλλα πράγματα επαγγελματικά στη ζωή μου. Όσο και αν αγαπώ τον χορό, όταν μείνω έγκυος, θα σταματήσω να χορεύω».

-Στα επαγγελματικά σου τι ετοιμάζεις;

«Θα κάνω για πρώτη φορά τηλεόραση στη ζωή μου ως παρουσιάστρια της εκπομπής «Αστεράκια, καλημέρα», που θα προβάλλεται στο κανάλι Epsilon κάθε Σαββατοκύριακο στις 9. Η εκπομπή έχει σκοπό να κάνει τον κόσμο να χαμογελάει και να περνάει καλά. Είναι ψυχαγωγική με σχολιασμό gossip, βίντεο και ειδήσεις από το Instagram και το TikTok. O σκηνοθέτης μου στα βιντεοκλίπ, ο Λεωνίδας Κεχαγιάς, μου το πρότεινε και συμφώνησα. Επίσης ετοιμάζω το νέο μου τραγούδι που λέγεται «Βραζιλία» μαζί με τη Ρένια Τσακίρη που ήταν στο «Power of Love».

Η Αναστασία Γιούσεφ θα αποσυρθεί από το χορό όταν κάνει οικογένεια
NDP

Το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο καλός της

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (20/10) η Αναστασία Γιούσεφ. Η γνωστή χορεύτρια αποκάλυψε μάλιστα ότι παντρεύεται!

Η ίδια αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον σύντροφο της, δείχνοντας στην κάμερα και το εντυπωσιακό της μονόπετρο.

«Έχω δεχθεί πρόταση γάμου. Την δέχθηκα, αλλά θα γίνει λίγο πιο μετά. Δεν σημαίνει μια που είπα ναι, ότι θα γίνει, αλλά ναι θα γίνει».