Μάρθα Λαμπίρη - Φεντούροφ: Η πρωταγωνίστρια των «Παγιδευμένων» αποκαλύπτει τις συνθήκες διαβίωσής της στο Ιράν

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μάρθα Λαμπίρη - Φεντούροφ: Η πρωταγωνίστρια των «Παγιδευμένων» αποκαλύπτει τις συνθήκες διαβίωσής της στο Ιράν

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη είδαμε να παρουσιάζεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, με θέμα την ζωή των γυναικών στο Ιράν, για την οποία έδωσε λεπτομέρειες η Μάρθα Λαμπίρη Φεντούροφ, που πρωταγωνιστεί στη σειρά Παγιδευμένοι. Υπενθυμίζεται ότι έχουν ξεσπάσει τεράστιες διαδηλώσεις στη χώρα λόγω της θανάτωσης μιας κοπέλας από τη θρησκευτική αστυνομία για την εμφάνισή της και η όμορφη ηθοποιός περιέγραψε τις συνθήκες διαβίωσης της στη χώρα, όταν είχε βρεθεί εκεί για τα γυρίσματα σειράς.

Η ίδια είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, αφού πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Παγιδευμένοι», που έχει κάνει ήδη μεγάλη επιτυχία και υποδύεται την Άννα Ροδίτη, μια δικηγόρο που έχει πολλά πάρε-δώσε με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, για τον οποίο ο γυναικείος πληθυσμός παραληρεί.

Η εμπειρία της Μάρθας Λαμπίρη Φεντούροφ από το Ιράν

Είπε λοιπόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1:

«Ο κόσμος είναι τρομερά ανοιχτός ζεστός φιλόξενος. Είναι ίσως ο πιο φιλόξενος λαός που έχω συναντήσει στη ζωή μου και έχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου. Είναι πολύ δοτικοί, ευγενείς από τη φύση τους. Με πολύ ενδιαφέρον να μάθουν για μας, για την Ελλάδα τα έθιμα μας, έχουμε πάρα πολλά κοινά, λέξεις ένιωσα σαν δεύτερο σπίτι μου. Έζησα πολύ καιρό εκεί δεν έκλειναν οι κάμερες και γύριζα σπίτι μου. Έγινε σπίτι μου. Με υποδέχθηκαν με αγάπη και ζεστασιά. Ο λαός ως λαός δεν είναι αυτή η καταπίεση που βλέπουμε και που συμβαίνει. Είναι το καθεστώς. Ναι και πως ο καθένας το χρησιμοποιεί», είπε χαρακτηριστικά η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.

Λίγα λόγια για την εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια των Παγιδευμένων

Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, ωστόσο η καταγωγή της πέρα από την Ελλάδα είναι και από την Πολωνία, χώρα της μητέρας της. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, ενώ μιλάει 4 γλώσσες ελληνικά, αγγλικά, πολωνικά και περσικά.
Οι πρώτες της σπουδές ήταν στο Εθνικό Θέατρο και έχει κάνει και σπουδές στο Actors Center, ενώ ασχολείται και με το μπαλέτο.
Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός ζούσε στο Λονδίνο και επέστεψε στην Ελλάδα τη σειρά «Παγιδευμένοι»
όπου για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ξεχώρισε ανάμεσα σε 120 ηθοποιούς.