Με ίδια μαλλιά και χαμόγελο - Αυτός είναι ο γιος του Σταμάτη Κόκοτα από τον πρώτο του γάμο

Δείτε κοινή φωτογραφία τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με ίδια μαλλιά και χαμόγελο - Αυτός είναι ο γιος του Σταμάτη Κόκοτα από τον πρώτο του γάμο

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του Ζάχου Χατζηφωτίου, έφυγε από τη ζωή και ο αγαπημένος Σταμάτης Κόκοτας ο οποίος εδώ και 4 χρόνια έδινε "μάχη" με τον καρκίνο. Νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, ωστόσο μετά από επιδείνωση της υγείας του, κατέληξε τα ξημερώματα.

Στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή είχε την οικογένεια του. Έχει αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη από τον πρώτο του γάμο, και μια κόρη από τον δεύτερο του γάμου που με την γυναίκα του ήταν μαζί μέχρι τέλους.

Αυτός είναι ο γιος του Κόκοτα από τον πρώτο του γάμο

Ο γιος του Δημήτρης ήταν πάντα στο πλευρό του, ενώ μαζί είχαν πραγματοποιήσει και αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

«Στον γιο μου, τον Δημήτρη, άρεσε πολύ το τραγούδι και παρά τις φωνές τις δικές μου, το ακολούθησε. Δεν ξέρω… κάτι άλλο ήθελα γι’ αυτόν. Αλλά το αγαπούσε πάρα πολύ. Εγώ προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι είναι δύσκολο πράγμα, κοίτα να κάνεις κάτι άλλο, κι αυτός πήγε και πήρε και κιθάρα κι άρχισε και μελετούσε. Σήμερα έχει γίνει ένας καλλιτέχνης που δεν το περίμενα ούτε εγώ. Έχει πολλά αβαντάζ και δεν νομίζω ότι με χρειάζεται για να τον συμβουλεύω. Είναι μεγάλο ταλέντο ο Δημήτρης» είχε πει πριν από μερικά χρόνια ο Σταμάτης Κόκοτας.

Σταμάτης Κόκοτας γιος
NDPPHOTO

Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Σταμάτη Κόκοτα

«Πώς σας φαίνεται το ότι πρωταγωνιστούν πολλές γυναίκες στο τραγούδι, έχουμε πολύ ωραίες λαϊκές φωνές… Για παράδειγμα, τα νέα πρότυπα θέλουν πάρα πολύ την κυρία Πάολα σαν τραγουδίστρια που είναι από πολύ νέα στο τραγούδι και την έχουν παρομοιάσει σαν από τις πιο μεγάλες λαϊκές φωνές που έχουμε αυτή τη στιγμή;», ρώτησε η Μαρία Αντωνά.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτά τα λέτε εσείς. Ούτε να τα ακούω θέλω, ούτε να τα ξέρω. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι όποιος όντως έχει ωραία φωνή δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τη χάσει ούτε να του την κλέψουν. Θα έρθει η στιγμή του που θα πει κάτι και θα αναδειχθεί».

Όσον αφορά την καριέρα του

«Ενθουσιάζομαι με τις φωτογραφίες. Οι τελευταίες μου φωτογραφίες με τον Μίκη Θεοδωράκη. Από εδώ και πέρα μια καινούρια ζωή και καινούρια τραγούδια… Η κόρη μου δεν τραγουδά»

«Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι όποιος όντως έχει ωραία φωνή δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τη χάσει ούτε να του την κλέψουν. Θα έρθει η στιγμή του που θα πει κάτι και θα αναδειχθεί» είχε αναφέρει ο Σταμάτης Κόκοτας.