Ο Πέτρος Πολυχρονίδης "σπάει" πρώτη φορά την σιωπή του για την Τζούλια Νόβα - «Δεν ήμασταν ποτέ...»

Η αναφορά στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στα προσωπικά του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Το μεσημέρι του Σαββάτου (1/10) μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να αναφερθεί και σε δημοσιεύματα που τον έχουν ενοχλήσει κατά καιρούς καθώς έχουν προκαλέσει πρόβλημα στην προσωπική του ζωή.

Να τονίσουμε πως τον τελευταίο καιρό τον βλέπουμε να παρουσιάζει δυο project μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, όπου συγκεκριμένα, το Asia Express έκανε πρεμιέρα εχθές 30/9 -δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Πολυχρονίδη

«Ο «Τρόχος της τύχης» δεν είναι η δουλειά μου είναι η μέρα που έρχομαι και περνάω το ρεπό μου από τις άλλες δουλειές μου. Μετά από 1.600 επεισόδια έχω άγχος, οι μέρες που έχω γύρισμα για τον «Τροχό» είναι οι καλύτερες της ζωής μου”.

Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλα τα κορίτσια γελάω καμιά φορά που διαβάζω διάφορα για τα προηγούμενα. Γελάω όταν διαβάζω τίτλους “γιατί δεν μιλιέται σήμερα με την Τζούλια Νόβα; Οι λόγοι του χωρισμού τους”. Πρώτον δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι. Αλλά είναι αυτοί οι μεγάλοι τίτλοι, που δημιούργησαν πρόβλημα στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Χώρισε ο Πολυχρονίδης και δείτε το νέο του κορίτσι. Η γιαγιά μου ήταν έντρομη, παιδί μου γιατί χώρισες την Κατερίνα; Όχι της λέω γιαγιά δεν είναι έτσι. Μην διαβάζεις τα πάντα.

Όσο για το “Asia Express” ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι η μεγαλύτερη και δυσκολότερη παραγωγή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Εξαιτίας αυτών που έπαθαν από εμένα οι παίκτες παίζει να μη με συμπαθούν. Δεν έκανα ραντεβού για να αναλάβω την πρωινή ζώνη. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Είμαι πολύ κακός για να κάνω πρωινό δεν θα το δοκιμάσω ποτέ».

Ήταν μαζί 4 χρόνια αλλά πλέον είναι σαν ξένοι - Γιατί τσακώθηκαν Τζούλια Νόβα και Πέτρος Πολυχρονίδης

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έχει γίνει, πια, ο μακροβιότερος παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», ευελπιστώντας να συνεχίσει να «σπάει» ρεκόρ, με την Τζούλια Νόβα να είναι στο πλευρό του στα πρώτα τέσσερα από τα οκτώ έως τώρα χρόνια.

Οι δυο τους, όμως, μάλλον δεν χώρισαν τηλεοπτικά με τον καλύτερο τρόπο. Η Τζούλια Νόβα σε παλιότερη συνέντευξη της στο «Πρωινό» αποκάλυψε ότι δέχτηκε προτάσεις από δύο ριάλιτι επιβίωσης, το Nomads και το Survivor, αλλά και στις δύο απάντησε αρνητικά μιας και δεν αισθάνεται έτοιμη. Είπε επίσης ότι ήταν δική της απόφαση να φύγει από τον «Τροχό της τύχης» και μάλιστα ο Πέτρος Πολυχρονίδης... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr