Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Επιτέλους η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε τα ευχάριστα - «Για εσάς που ρωτάτε...»

Η ανάρτηση όλο νόημα

Επιτέλους η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε τα ευχάριστα - «Για εσάς που ρωτάτε...»
Instagram/ Jtouni
News 01.10.2022 16:46
Από Ίρις Βίλα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ αδημοσίευτη φωτογραφάι της) καθώς πρόκειται να γίνει πρώτη φορά μητέρα σε πολύ λίγο καιρό από τώρα. Φυσικά, από το πλευρό της δεν φεύγει και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος όπως είναι φυσικό δεν περιμένει την ώρα να αγκαλιάσει τον καρπό του έρωτά του.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου (1/10) η γνωστή influencer έδειξε όχι μόνο πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της αλλά και το πότε πρόκειται να φέρει στον κόσμο το μωράκι της.

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως η ημερομηνία που θα γεννήσει θα είναι μετά τις 13 Ιανουαρίου. Μάλιστα, αυτή τη βδομάδα το μωράκι της έχει το μέγεθος μιας παπάγιας.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Πόσα παίρνει σήμερα η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη για μια ανάρτηση στο instagram

Πριν από λίγο καιρό το Πρώτο θέμα είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τον τιμοκατάλογο της Ιωάννας Τούνη όσον αφορά το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Για την ακρίβεια η αγαπημένη influencer, σε εταιρείες που την προσέγγιζαν για να διαφημίσει τα προϊόντα τους, έστελνε το παρακάτω μήνυμα που αναγράφονταν οι τιμές για τις υπηρεσίες που μπορούσε να παρέχει:

"Καλησπέρα θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας, για διευκόλυνση σας παραθέτω ένα ενδεικτικό τιμοκατάλογο υπηρεσιών προβολής μέσω του λογαριασμού μου @j.touni στο instagram.

Για ένα post – φωτογραφία στον προσωπικό μου λογαριασμό καθώς και ένα story το κόστος ανέρχεται στα 1200 € + Φ.Π.Α. H τιμή για κάθε αυτόνομο story (15 δευτερόλεπτα χωρίς Swipe up) είναι στα 350 € + ΦΠΑ.

*Τα stories μου βλέπουν καθημερινά παραπάνω από 300.000 άτομα μέσα στο εικοσιτετράωρο (που είναι η διάρκεια online του κάθε story στο instagram)

Προσθήκη Swipe up + 50 €

Προσθήκη εκπτωτικού κωδικού + 50 €"

Τότε, όμως, η επιχειρηματίας διατηρούσε ένα προφίλ με 780.000 ακόλουθους. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει αφού το προφίλ της έχει ανέβει πάνω από εκατομμύριο.

Δεν έχει ανάγκη το instagram αφού η βασική της δουλειά είναι άλλη αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένα πρόσωπο που πουλάει πολύ, οι εταιρίες το ξέρουν όπως και η ίδια το γνωρίζει. Έχει μεγάλη επιρροή - κυρίως στο γυναικείο κοινό - οπότε why not;

Ιωαννα Τουνη τιμοκατάλογος instagram

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα έχει ανεβάσει κατά 10% τις τιμές στον κατάλογό της. Βέβαια, με αφορμή μια πρόσφατη φωτογραφία της που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων (δείτε την εδώ), να τονίσουμε πως η Ιωάννα δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής συνεργασίες με παιδικά και βρεφικά προϊόντα. Δηλαδή δεν είναι σαν άλλες διάσημες celebrities που προωθούν την εγκυμοσύνη τους... Αναρωτιέστε ποιες; Σκεφτείτε, δεν είναι τόσο δύσκολο...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντοκουμέντο "βόμβα" για την αυτοκρατορία της Ιωάννας Τούνη - Κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο

Η "προκλητική" φωτογραφία της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη - Θύελλα αντιδράσεων στο instagram

Share