"Θα το φάμε... ολόκληρο": Ούρλιαζε η Ελένη Μενεγάκη στα γυρίσματα του Fishy - Πήγε για ψάρεμα με μάξι τουαλέτα

Γέλιο μέχρι δακρύου...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένη στην εκπομπή Fishy του Γιάννη Τσιμιτσέλη βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη. Με το συνεργείο επισκέφθηκαν την πανέμορφη Άνδρο και δεν γινόταν να μην πάρουν μαζί τους με την βάρκα η παρουσιάστρια του MEGA, η οποία σίγουρα θα τους χαρίσει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Το επεισόδιο με την Μενεγάκη να ψαρεύει και στη συνέχεια να τρώει σε ένα ρομαντικό τραπέζι με τον Τσιμιτσέλη, θα προβληθεί την Κυριακή 9/10 στις 13:40 που είναι και η μεγάλη πρεμιέρα.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Τσιμιτσέλης με την Μενεγάκη

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιάννης Τσιμιτσέλη δημοσίευσε το trailer της πρεμιέρας το οποίο είναι πολύ απολαυστικό και θα δούμε την Ελένη έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Οι ατάκες της θα είναι επικές, ενώ δεν θα σου αφήσει σε ησυχία ούτε λεπτό. Μετά την Ελένη σειρά έχει ένα ακόμη μεγάλο όνομα του χώρου - δείτε ποιος.

Το σπίτι της Ελένης στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία στην Άνδρο και όπως μας έχει συνηθίσει, όποτε έχει καλό καιρό και είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις κάθε Παρασκευή μετά το κανάλι παίρνει το πλοίο και ταξιδεύει για τα πανέμορφα Άχλα, όπου διατηρεί ξενοδοχείο ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος (δείτε φωτογραφίες).

Το σπίτι λοιπόν, φυσικά ανήκει στο συγκρότημα ”Όναρ” το οποίο ετοίμασε με πολλή αγάπη η παρουσιάστρια παρέα με τον αγαπημένο της. Είναι το προσωπικό του καταφύγιο και το έφτιαξαν έτσι για να περνάνε όμορφες στιγμές χειμώνα - καλοκαίρι.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος