Χαμογέλα και Πάλι: Η αντίδραση του Φάνη Μουρατίδη όταν τον ρώτησαν για τον Φιλιππίδη λόγω της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: Η αντίδραση του Φάνη Μουρατίδη όταν τον ρώτησαν για τον Φιλιππίδη λόγω της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

Δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, έκανε ο σύζυγος της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Φάνης Μουρατίδης. Ρωτήθηκε για την σειρά Maestro, στην οποία πρωταγωνιστεί (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα), για τις εξελίξεις του Metoo, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Οι κοινωνίες αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, αυτό δεν μπορεί να μην συμπαρασύρει κάποια πράγματα. Άρα σε όλους τους χώρους κάποιοι παίρνουν μία πρωτοβουλία. Νιώθω περήφανος για αυτούς που έχουν το θάρρος και την αντοχή ψυχής να βγουν μπροστά και να πάρουν στους ώμους τους αυτή την ευθύνη. Το μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους είναι ότι η εποχή του φόβου έχει τελειώσει και μπορούμε να μιλάμε πια για αυτά τα πράγματα. Όσο δεν μιλάμε η σιωπή μας γίνεται συνενοχή» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Η αντίδραση του Μουρατίδη όταν τον ρώτησαν για τον Φιλιππίδη

Όταν τον ρώτησαν τι θα έλεγε αν έβλεπε μπροστά του τον Πέτρο Φιλιππίδη, τότε εκείνος ανέφερε δεν θα ήθελε να απαντήσει. Να σημειωθεί πως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι μια από τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον ηθοποιό.

«Ήμουν στη συνεργασία με τον Φιλιππίδη και την Παπαχαραλάμπους...»

Ο Αντώνης Κρόμπας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα την Κυριακή 13/3 για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, της οποίας η αδερφή πρόσφατα μίλησε για όλη αυτή την αδικία. Ο ηθοποιός μίλησε ακόμη για την άποψή του για όλα αυτά τα κακοποιητικά περιστατικά και απάντησε για τον αν θα βρεθεί στο δικαστήριο ως μάρτυρας.

«Είχα κακές συνεργασίες αλλά έμεινα για να τιμήσω την υπογραφή μου. Έκανα υπομονή», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός όσον αφορά την εμπειρία του με κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο και συνέχισε: «Ήμουν στη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αλλά δεν νομίζω ότι θα με καλέσουν για μάρτυρα, δεν έχω τέτοια πληροφόρηση».

«Με την Άννα Μαρία η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Ο Πέτρος ήταν ένας συγκεντρωτικός άνθρωπος, εκρηκτικός. Τώρα τι γινόταν πίσω από κλειστές πόρτες δεν μπορώ να ξέρω», συμπλήρωσε ο ηθοποιός,

Έκλεισε κρατώντας ουδέτερη στάση, όμως, για όσα συμβαίνουν και για όσα περιστατικά έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα: «Κακοποιητικές συμπεριφορές ακούγονται. Σε ένα εργασιακό περιβάλλον δεν μπορείς να ξέρεις τα ντεσού. Δεν μπορείς να ξέρεις τι σχέσεις έχουν αναπτυχθεί, φιλικές, ενδεχομένως ερωτικές, διάφορα ακούγονται. Αν τα πιστεύαμε όλα θα ήμασταν στα δικαστήρια όλοι εναντίον όλων. Αν δεν είσαι παρόν δε μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά για τίποτα. Πολλά ακούγονται και ακουγόντουσαν».