«Το δίδυμο Λιάγκα και Δούκισσα μου κλωτσούσε από την αρχή» - "Κόλαφος" η Έλενα Γαλύφα

«Θα μπορούσα να τον διαχειριστώ τηλεοπτικά, τον γουστάρω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Το δίδυμο Λιάγκα και Δούκισσα μου κλωτσούσε από την αρχή» -

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε δηλώσεις η Έλενα Γαλύφα όπου μεταξύ άλλων την βλέπουμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν στα backstage του GNTM. Από την άλλη, σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής η ίδια δεν δίστασε να μην αναφερθεί για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό -δείτε εδώ τί θα περιλαμβάνει η νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα

«Να σου πω την αλήθεια το δίδυμο Λιάγκα – Δούκισσας μου κλωτσούσε από την αρχή. Η Δούκισσα είναι πιο «αποστειρωμένη» ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έχει πιο καυστικό σχόλιο. Θέλει μια αμπαλαδόρισσα δίπλα του. Είναι ιδιάζουσα περίπτωση.

Θα μπορούσα να διαχειριστώ τον Γιώργο τηλεοπτικά, τον γουστάρω. Δεν ξέρω αν θα έκανα Πρωινό γιατί δεν μου αρέσει να κριτικάρω και να εκφέρω άποψη για διάφορους ανθρώπους και σε άσχετους χώρους από μένα».

Το σχόλιο της Λίτσας Πατέρα για την αποχώρηση της

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό του Αμαρουσίου αναφορικά με την οικειοθελή αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή (δείτε εδώ τί νέα ετοιμάζει), «Πρωινό» καθώς κανείς δεν περίμενε πως θα έπαιρνε αυτή την απόφαση μέσα σε τόσο κοντικό χρονικό περιθώριο από την πρεμιέρα.

Μεταξύ άλλων, η κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι» "τσάκωσε" την Λίτσα Πατέρα όπου δημοσιογράφος της εκπομπής δεν δίστασε να την ρωτήσει αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Είναι αστρολογικό θέμα. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος γίνονται παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη. Είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το λέω σε Ταύρους, λιοντάρια, Σκορπιούς κι Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου, ότι έχουν διλήμματα. Δεν ήξερα τίποτα συγκεκριμένο.

Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να δουλεύει σε ένα περιβάλλον που του πάει και του αρέσει. Αν δεν της άρεσε, τι να κάνουμε τώρα; Ήταν πολύ συγκινημένη, είναι καλό κορίτσι κι όλα θα πάνε μια χαρά».