Η Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσε τα ευχάριστα λίγο πριν την λαμπερή πρεμιέρα του «The Voice» - Έγινε γνωστό πως...

Σούσουρο με τη νέα της ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσε τα ευχάριστα λίγο πριν την λαμπερή πρεμιέρα του «The Voice» - Έγινε γνωστό πως...

Η Έλενα Παπαρίζου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημσοιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο instagram όπου την βλέπουμε να ποζάρει με ένα μαύρο μαγιό την ίδια ώρα που στα χέρια της κρατάει ένα λαχταριστό κομμάτι από καρπούζι.

Φυσικά, στην λεζάντα της ανάρτησής της η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά πως απόψε (2/10) είναι η μεγάλη πρεμιέρα του «The Voice» (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση) όπου θα προβληθεί για μια ακόμη φορά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Παγωμένο καρπούζι στο ποτάμι. The Voice σήμερα, μην ξεχαστείτε».

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Η Παπαρίζου μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το ξύλο στα MAD

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου η οποία απάντησε χωρίς δυσκολία σε ερώτηση που της έκανε η Φαίη Σκορδά για τον Ανδρέα Καψάλη. Μεταξύ άλλων όμως, μίλησε και για το άσχημο περιστατικό στα MAD όπου παραλίγο να τραυματιστεί την ώρα που έπαιζαν ξύλο Snik και Light με τους σωματοφύλακες τους.

Μάλιστα, είχε βγει και δημοσίευμα που έλεγαν πως "ήθελαν νεκρή την Παπαρίζου", κάτι που προφανώς και δεν ίσχυε. Η τραγουδίστρια απέφευγε τόσο καιρό να σχολιάσει κάτι, όμως σήμερα 20/9 μίλησε ανοιχτά.

«Ήταν πολύ δυσάρεστο το περιστατικό στα MAD. Δεν μου αρέσει η βία. Δεν πιστεύω στη βία. Πιστεύω ότι για όλα βρίσκονται λύσεις. Όπως τώρα. Ζούμε έναν τεράστιο πόλεμο. Κάποια στιγμή θα βρεθεί μια λύση. Είναι πολύ δυσάρεστο. Ειδικά μετά από δύο χρόνια που ο μουσικός κόσμος ήταν κλεισμένος. Δεν έχω τίποτα με τα παλικάρια. Να είναι καλά αλλά εάν θέλουν τέτοια πράγματα ας τα ταχτοποιήσουν μόνοι τους», είπε.