«Θα συνεργαζόμουν με τον...» - Οι αινιγματικές δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου για το τηλεοπτικό της μέλλον

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Θα συνεργαζόμουν με τον...» - Οι αινιγματικές δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στην κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου η οποία αναφέρθηκε για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και τον Νίκο Μουτσινά. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει με ποιος από τους δυο θα συνεργαζόταν.

Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες είχε "σπάσει" την σιωπή της για την υπόθεση της μητρότητας όπου συγκίνησε με την αναφορά της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με βοήθησε πολύ, δεν θα ξεχάσω τη συνεργασία μας. Είναι πάντα εκεί για μένα, μου στέλνει μηνύματα, τον αγαπώ και με αγαπάει. Ο Γρηγόρης κάνει καλύτερη δουλειά μόνος του, χειρίζεται το παιχνίδι καλύτερα».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι, «εάν είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Γρηγόρη ή τον Νίκο Μουτσινά, θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο».

"Λύγισε" η Μαρία Μπεκατώρου στον αέρα της εκπομπής της Μενεγάκη - «Είπα ότι δεν πρέπει να κλάψω»

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/9) η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα της εκπομπής με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε για τη ζωή και την καριέρα της. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να συγκινείται on air.

«Ωραία, πάρα πολύ ωραία! Άκουσε με, ήξερα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μου έχει φτιάξει ένα βίντεο. Ο Γιάννης με ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί είχαμε συνεργαστεί.

Και λέω πως ότι και να έχει γίνει, για μια φορά δεν πρέπει να κλάψεις. Από χαρά έκλαψα, ήταν τόσο γλυκό! Αλλά σπάνια κλαίω».