«Δεν είναι δική μου επιλογή που δεν βρίσκομαι πουθενά» - Έντονο ξέσπασμα από την Κάιτη Φίνου

«Μου το έχουν πει ότι είμαι χοντρή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν είναι δική μου επιλογή που δεν βρίσκομαι πουθενά» - Έντονο ξέσπασμα από την Κάιτη Φίνου

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/10) η Καίτη Φίνου μετά από το ατύχημα που είχε, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Γεια σου» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε μέσα σε όλα το παράπονό της καθώς πλέον δεν της γίνονται προτάσεις στην τηλεόραση.

Το παράπονο της Καίτης Φίνου

«Είμαι από τους ανθρώπους που ό,τι κι αν πω ότι μου συνέβη για να δώσω ένα μάθημα στους άλλους θα με προσπεράσουν. Θα βγει μετά ένα όνομα και θα πει “πέρασα κατάθλιψη” και να τα καλέσματα για να δουλέψουν σε εκπομπή, να τα σίριαλ.

Με βλέπεις πουθενά; Δεν είναι δική μου επιλογή που δεν βρίσκομαι πουθενά. Εδώ εγώ είμαι. 33 σίριαλ έγιναν… Γιατί; Γιατί είμαι των 80s; Γιατί φόραγα βλεφαρίδες, τώρα δεν φοράνε; Μου έχουν πει ότι είμαι χοντρή. Ο Μάρκος Τάγαρης, ο θεατρικός επιχειρηματίας μου είχε πει “πώς έγινες;”».

Η κίνηση της Καίτης Φίνου που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ο θάνατος της 22χρονης Μαχσά Αμινί η οποία δολοφονήθηκε από την αστυνομία καθώς δεν είχε φορέσει «σωστά» την χιτζάμπ, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις τόσο στο Ιράν όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Να τονίσουμε πως η άτυχη 22χρονη βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της για επίσκεψη στην Τεχεράνη όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Μάλιστα, πολλές είναι και οι αναγνωρίσιμες Ελληνίδες, οι οποίες θέλησαν να δείξουν την ευαισθητοποίησή τους πάνω στο θέμα όπου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς θέλουν να δείξουν την στήριξή τους στις γυναίκες του Ιράν.

Ανάμεσά τους είναι και η Καίτη Φίνου η οποία αποφάσισε να συμπαρασταθεί κόβωντας τα μαλλιά της. Μάλιστα, δεν δίστασε να το δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας: «Γυναίκες ενωμένες».