«Με το καλό το μωράκι σας» - Έτοιμοι να γίνουν γονείς η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση;

Φανερό ξέσπασμα από την τραγουδίστρια με τα μηνύματα που δέχεται

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram - @kmetaxa
Πηγή: Instagram - @kmetaxa

Πριν από λίγο ακιρό ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Φυσικά, οι δυο τους αποφάσισαν να πάνε ταξίδι του μέλιτος όπου όπως είδαμε μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media δεν πέρασαν καθόλου άσχημα -δείτε εδώ το χλιδάτο ξενοδοχείο που πήγαν στις Μαλδίβες.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως είναι έγκυος, κάτι που όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της την εξοργίζει ιδιαίτερα καθώς είναι ξεκάθαρα ένα προσωπικό ζήτημα. Βέβαια, ακόμη και μετά από την συνέντευξη που παραχώρησε εξακολουθεί να λαμβάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διάφορα μηνύματα τα οποία αφορούν τις φήμες για εγκυμοσύνη.

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να τοποθετηθεί για μια ακόμη φορά αφού ανέφερε: Πώς πιστεύετε νιώθει μια γυναίκα όταν τη ρωτάνε αν είναι έγκυος ή απλά χοντρή; Εσύ θα ήθελες να σε ρωτούν αυτό το πράγμα συνέχεια;».

Οι αναρτήσεις της Κόνι Μεταξά

Η ανάρτηση της Κόνι Μεταξά
Κόνι Μεταξά - Ανάρτηση στο instagram

Φανερό ξέσπασμα από την Κόνι Μεταξά
Κόνι Μεταξά

Η αποκάλυψη της Ζώζας Μεταξά για τον γάμο της Κόνι και του Μάριου Καπότση

Το πρωί της Τετάρτης 7/9 η Ζώζα Μεταξά βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικά, και μίλησε για τον γάμο της κόρης της, Κόνι Μεταξά, με τον Ολυμπιονίκη Μάριο Καπότση. Η ίδια εξέφρασε την χαρά που αισθάνεται, αλλά και την ευγνωμοσύνη για το γεγονός πως μπόρεσε να το ζήσει μαζί της, ενώ είπε και την γνώμη της για τον γαμπρό της.

Ανέφερε, δηλαδή, πως μόλις τον είδε είπε αμέσως πως πρόκειται για ένα πολύ ωραίο παιδί και στη συνέχεια εξήγησε πως δεν της αρέσει να παρεμβαίνει στην σχέση τους, καθώς είναι πολύ μεγάλη ευθύνη.

«Μεγάλη ευτυχία. Με αξίωσε ο Θεός και έζησα τον γάμο του παιδιού μου. Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και για τον γιο που απέκτησα, γιατί απέκτησα ένα υπέροχο παιδί», επισήμανε αρχικά.

Και κατέληξε: «Μετά από ενάμιση δύο μήνες το ήξερε και ήμουν η πρώτη που το έμαθε. Δεν τον είχα γνωρίσει καν και μου το ανακοίνωσε εμένα, γιατί έπαιζε στο εξωτερικό και δεν τον είχα γνωρίσει ακόμα, αλλά μου λέει θα κατέβουμε κάτω και θα γίνει χαμός».