Με το ένα πόδι εκτός STAR η Ζενεβιέβ Μαζαρί; - Ανακοινώθηκε το νέο επαγγελματικό της βήμα

Ποιος σταθμός την διεκδικεί;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ @genevievevv
Instagram/ @genevievevv

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM καθώς ως act director είχε τις πιο επικές ιδέες για τα επίδοξα μοντέλα προκειμένου να διαγωνιστούν ισάξια σε όλες τις φωτογραφήσεις που τους αναλογούσαν.

Ωστόσο, το ριάλιτι μοντέλων αποτλεί παρελθόν για την ίδια αφού πλέον την βλέπουμε στο Asia Express -δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείσωσε στην πρεμιέρα. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή, «Χαμογέλα και πάλι» ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ σχεδιάζει να την εντάξει στο δυναμικό του και μάλιστα σε ένα σόου που έχει άμεση σχέση με την μόδα.

Φυσικά ο λόγος είναι για το My Style Rocks όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως θα μπορούσε να υποστηρίξει την θέση ενός κριτή.

Όλες οι πληροφορίες για το νέο επαγγελματικό βήμα της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ετοιμάζεται να εμφανιστεί ξανά στις οθόνες μας πολύ σύντομα, καθώς τα πρώτα πλάνα από το νέο σόου που παρουσιάζει είναι γεγονός. Μέχρι να συμβεί, όμως, αυτό η ίδια μας κρατά συντροφιά μέσα από τα social media και ιδιαίτερα το Instagram.

Είναι γνωστό πως της αρέσει να "σπάει" πλάκα και να κάνει χιούμορ ακόμη και με τα πιο απλά πράγματα, επομένως το γεγονός πως τρόλαρε μέχρι και τον ίδιο της τον εαυτό, εξαιτίας ενός φίλτρου στην πλατφόρμα, δεν αποτελεί έκπληξη, ωστόσο κατάφερε να προκαλέσει άφθονο γέλιο στο κοινό.

Ακομπλεξάριστη η Ζενεβιέβ Μαζαρί για άλλη μία φορά

«Εγώ δοκιμάζοντας το φίλτρο και το παίζω χαλαρή», ανέφερε και λίγο μετά, άρχισαν να παίζουν πλάνα πανηγυρισμού.

Φανερά αδυνατισμένη - Δεκάδες αντιδράσεις με την νέα της φωτογραφία με μαγιό

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ζενεβιέβ Μαζαρί και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της.

Η ίδια, μετά το τέλος των γυρισμάτων του νέου ριάλιτι του STAR, Asia Express, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα εμφανώς ανανεωμένη και αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ενώ πριν λίγες μέρες γιόρτασε και τα γενέθλιά της.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 9/8, η Ζενεβιέβ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα ολόσωμο εντυπωσιακό μαύρο μαγιό ενώ μάλιστα φαίνεται αρκετά αδυνατισμένη.

Φυσικά, τα likes και τα σχόλια πήραν μέσα σε λίγα λεπτά φωτιά!

«You came out of the night, Wearing a mask in white colour. My eyes were shining On the wine, and your aura. All in order, we move into the boudoir, But too soon the morning has resumed.

I'm hanging on the Old Goose Moon. You look like an angel, Sleeping it off at a station. Were you only passing through», έγραψε στην λεζάντα.

undefined