Ξεπέρασε κάθε φαντασία η Δωροθέα Μερκούρη - Πόζαρε με τα πιο hot εσώρουχα και προκάλεσε σούσουρο

Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Δωροθέα Μερκούρη η οποία "βυθίστηκε" στην θλίψη πριν από λίγες ημέρες, είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει στιγμιότυα από διάφορες προσωπικές ασχολίες που κάνει στην καθημερινότητά της. Ωστόσο, αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να κάνει μια αναδρομή τη δεκαετία του ’90.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον λογιαριασμό της στο instagram θέλησε να δημοσιεύσει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου ποζάρει με σέξι εσώρουχα στην κουζίνα της και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η ίδια παραμένει άκρως εντυπωσιακή καθώς είναι λες και δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω της.

Μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής της η ίδια έγραψε: «Κάνοντας ένα πάρα πολύ σοβαρό τηλεφώνημα στο διαμέρισμά μου στο Μανχάτταν, ετοιμάζομαι και να μαγειρέψω και όλλας με της “πιτζάμες μου”. Είμαι πολύ χαρούμενη για τις ωραίες στιγμές στην ζωή μου.. Και τις δύσκολες. Είναι η διαδρομή μου!».

Η ανάρτηση της Δωροθέας Μερκούρη

Το σημείο του προσώπου της που έχει... πειράξει

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία είναι ηθοποιός και μοντέλο. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στην Ελλάδα όπου έζησε μέχρι τα 18 της χρόνια.

Η καταγωγή της είναι Ιταλική από την πλευρά του πατέρα της και Ελληνική από την πλευρά της μητέρας της. Σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, αρχικά για μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα ενώ όταν ενηλικιώθηκε εγκαταστάθηκε στην Νέα Υόρκη. Παράλληλα με την ενασχόλησή της με το modeling έκανε μαθήματα υποκριτικής.

Η Δωροθέα Μερκούρη υπήρξε ζευγάρι με τον σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλο.

Η ομορφιά της είναι απερίγραπτη, ωστόσο η ίδια δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει πως στο παρελθόν είχε κάνει μια πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα, η Δωροθέα είχε αποκαλύψει πως έχει πειράξει την μύτη της.

Η πλαστική που έκανε η Δωροθέα Μερκούρη -