Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει δώσει όνομα στο μονόφρυδό της - Πως το αποκαλεί

Και πως θα πετύχεις κι εσύ το ίδιο αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει δώσει όνομα στο μονόφρυδό της - Πως το αποκαλεί

Έχει σκοπό της να σπάσει τις νόρμες της μόδας και υποστηρίζει με πάθος τη διαφορετικότητα. Είτε αυτό εστιάζει στο δικό της... δωρικό μονόφρυδο είτε στα επιπλέον κιλά ορισμένων κοριτσιών που εμφανίστηκαν στο GNTM και ως guest κριτής τα στήριξε με πάθος, η ίδια προωθεί την ομορφιά πέρα από καλούπια και μας προτρέπει να μοιάζουμε όπως θέλουμε αρκεί να έχουμε αυτοπεποίθηση.

Αυτοί μάλλον είναι και οι λόγοι που έφεραν την Σοφία Χατζηπαντελή σε σύγκρουση με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, αλλά την έκαναν να αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό, που έπαθε μαζί της... κόλλημα και τώρα... κλαίει και οδύρεται που η Σοφία αποχαιρέτισε το ριάλιτι μόδας. Αν και εκείνη δεν μοιάζει να στενοχωρήθηκε και πολύ, αφού από τη μία γέμισε τον τραπεζικό της λογαριασμό με περισσότερα... μηδενικά και από την άλλη... το προφίλ της στο Instagram με περισσότερους από 508k followers. Άλλωστε, ο καλός της φίλος Jean-Paul Gaultier περιμένει εν αγωνίως τη “μούσα” του για μία πασαρέλα ακόμα στο Λονδίνο.

Από την Λίτσα Αναστασοπούλου για το περιοδικό YOU

Το όνομα του φρυδιού της Χατζηπαντελή & βήμα βήμα πως θα το πετύχεις

Η “βασίλισσα των ενωμένων φρυδιών” κληρονόμησε αυτό το χαρακτηριστικό από τη μαμά της και το... εξέλιξε. Από ξανθιά και λεπτοφρύδα μερικοί... μήνες δρόμος μέχρι να πυκνώσουν και να τα βάψει μαύρα βλέποντας ένα βιντεάκι στο YouTube. «Μια μέρα, θυμάμαι, είχα δει ένα βίντεο στο YouΤube όπου κάποια κοπέλα χρωμάτιζε τα φρύδια της. Προσπάθησα να κάνω το ίδιο, αλλά κάτι πήγε στραβά και κατά λάθος μου προέκυψαν μαύρα. Ο αδελφός μου μού είπε ότι του άρεσε το αποτέλεσμα, οπότε τα κράτησα», έχει πει, δημιουργώντας παράλληλα (και προς επίρρωση της αλλαγής της) το #UnibrowMovement, ένα body positive κίνημα, που αγνοεί τα «πρέπει» και προωθεί την ομορφιά χωρίς καλούπια. Γιαί όχι, αφού κάνει κι αυτό μαζί της καριέρα και μάλιστα έχει και όνομα: “Βερόνικα”!

Σοφία Χατζηπαντελή

Οι... δυο τους, λοιπόν, κάνουν τη δική τους «επανάσταση» κατά των παγιωμένων προτύπων της «τέλειας ομορφιάς» - και πετυχαίνουν να θέλεις να τις αντιγράψεις. Πώς θα το πετύχεις; Φρόντισε τα φυσικά σου φρύδια με καστορέλαιο που τα θρέφει και μην χρησιμοποιήσεις τσιμπιδάκι για τουλάχιστον έναν μήνα (ούτε ψαλιδάκι). Εάν είναι ξανθά, δοκίμασε να τα βάψεις πιο σκούρα, όπως η Σοφία. Χτένιζέ τα συχνά για να πάρουν μια συγκεκριμένη φορά και... αγάπησέ τα! Όσον αφορά στην ένωσή τους στο μεσόφρυο, θα την πετύχεις μόνο εάν είναι... γραμμένο στο DNA σου, ειδάλλως οι λίγες τρίχες που υπάρχουν εκεί μπορούν να τονιστούν ελαφρά με λίγη σκούρα σκιά, χωρίς φυσικά να κάνεις υπερβολές, γιατί θα γίνεις καρικατούρα.