«Δεν κατέβαλε τη διατροφή από "κακοβουλία"» - Οι διάλογοι Θοδωρή Μαραντίνη και Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από το δικαστήριο

Όσα υποστήριξε το πρώην ζευγάρι κατά την δικαστική του διαμάχη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν κατέβαλε τη διατροφή από

Δικαστικά αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης, με το ζευγάρι το μεσημέρι της Τρίτης 4/10 να βρίσκεται στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Τελικά, ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς κατηγορείται ότι δεν πλήρωνε τη διατροφή των παιδιών του.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 5/10, έγιναν γνωστοί μέσα από την εκπομπή Πρωινό κάποιοι από τους διαλόγους που έλαβαν χώρα μέσα στη δικαστική αίθουσα, με τον Γιώργο Λιάγκα την ίδια στιγμή να τοποθετείται στο εν λόγω θέμα.

Οι διάλογοι Μαραντίνη - Χρηστίδου μέσα από το δικαστήριο

Ο δικηγόρος του Θοδωρής Μαραντίνη, αρχικά, ανέφερε ότι: «Πριν δύο χρόνια είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δε στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας "γκρεμίστηκε". Και μπράβο σας για αυτό».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου είπε: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις και εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε τη διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από "κακοβουλία"».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε: «Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορωνοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω, αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρεψε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση».

Ο πατέρας του υποστήριξε: «Ο γιος μου "ξέμεινε" από λεφτά και του έδωσα 10.000 ευρώ. Πληρώθηκαν οι συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα, δόσεις στην εφορία, όπως και δόσεις αυτοκινήτου. Δεν έχει κλείσει συναυλίες προς το παρόν και έχει αγωνία για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είχαν τα εγγόνια μου να φάνε στο σπίτι τους. Εγώ τα έβλεπα με καινούργια ρουχαλάκια, ακριβά τάμπλετ, πανάκριβα κινητά. Πάντως η κα. Χρηστίδου μέσα στην πανδημία κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα. Κορυφώθηκε η δουλειά της. Έχει και δικό της κανάλι στο youtube. Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά».

Οι πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή “T - Live” και ανέφερε μέσα σε όλα πως δεν είναι ικανοποιημένη, καθώς δεν εκπροσωπεί τον εαυτό της, αλλά τα παιδιά της.

«Παιδιά ξέρω πως κάνετε τη δουλειά σας, είναι και η δική μου δουλειά, αλλά επειδή υπάρχουν δυο παιδιά, δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό. Ζητώ συγγνώμη, γιατί κάνετε αυτό που κάνω και εμείς. Δεν θέλω να το κάνω. Σας ζητώ συγγνώμη. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη, γιατί δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, εκπροσωπώ τα παιδιά μου. Ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.