Γέννησε η Ιωάννα Σιαμπάνη - Η τρυφερή ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τόσο η Ιωάννα Σιαμπάνη όσο και ο αγαπημένος της σύζυγος, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος καθώς έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ολοκληρώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες μια ακόμη αγαπημένη εγκυμονούσα γέννησε -δείτε εδώ αναλτυικά.

Να τονίσουμε πως η πρώην παίκτρια του “My style rocks” έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Φυσικά, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου βλέπουμε τα μπλε μπαλόνια που δέχθηκε ως δώρο μετά τη γέννηση του μικρού της.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ιωάννας Σιαμπάνη μετά την γέννηση του γιου της

Η ανάρτηση της Ιωάννας Σιαμπάνη

Η αναφορά της Ιωάννας Σιαμπάνη για τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν λόγω της εγκυμοσύνης της

Το πρωί της Τετάρτης (14/9) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Σιαμπάνη. Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του "My style rocks" αναφέρθηκε για την εγκυμοσύνη της αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που ακούει τον τελευταίο καιρό.

«Νιώθουμε ευτυχία και αγωνία.Έχουμε και τους φόβους μας, πρώτη φορά γονείς! Δεν ήθελα υφάσματα πάνω στην κοιλιά μου γιατί μου δημιουργούσαν φαγούρα. Μου έλεγαν “κουραστήκαμε να βλέπουμε την κοιλιά σου, μη μας τη δείχνεις, δεν είσαι η πρώτη που έμεινε έγκυος” μέχρι ότι “είσαι χάλια, γιατί βγάζεις την κοιλιά σου έξω;”.

Στο δρόμο μου έλεγαν “βάλε μέσα την κοιλιά σου, γιατί κυκλοφορείς έτσι;”. Κάποιες φορές ένιωσα άβολα!», «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουμε πια και οικογενειακή σχέση. Το όνομα του γιου μου θα είναι του πεθερού μου που έχει φύγει από τη ζωή. Θα λέγεται Φώτης».