Πρέπει να τους κοιτούσε όλο το Ηρώδειο - Τρυφερά τετ α τετ για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς μετρούν 13 χρόνια από τότε που αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Μάλιστα, μαζί έχουν αποκτήσει 6 καρπούς από τον έρωτά τους όπου αποτελούν και για τους δυο προτεραιότητα -δείτε εδώ πο8ια είναι η επιθυμία της για τα παιδιά τους.

Βέβαια, όπως έχει αναφέρει και η ίδια δεν υπάρχει άφθονος χρόνος για τους δυο τους αφού δεν προλαβαίνουν να "πάρουν ανάσα". Ωστόσο, που και που ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους απαθανατίζει σε διάφορες εξόδους.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 1/10 στο Ηρώδειο όπου παρακολούθησαν "Το μπαλέτο της Εθνικής Όπερας της Οδησσού". Φυσικά, τόσο ο ίδιος όσο και η αγαπημένη του έλαμπαν.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κοινή έξοδο του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Έξοδος για τον Βασίλη Σπανούλη με την Ολυμπία Χοψονίδου
Αποκλειστική φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη
Αποκλειστικήνφωτογραφία της Ολυμπίας Χοψονίδου

Στιγμές ευτυχίας για Ολυμπία Χοψονίδου & Βασίλη Σπανούλη - Οι 2 φωτογραφίες που αποκάλυψαν τα ευχάριστα

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική ήταν η χθεσινή 25/9 μέρα για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη καθώς το πέμπτο παιδί τους, η κόρη τους Αναστασία, είχε γενέθλια και έγινε 5 ετών.

Το ζευγάρι είναι ασυζητητί ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει 6 παιδιά.

Η όμορφη οικογένεια πέρασε το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στην Ελλάδα και η Αναστασία έσβησε την τούρτα της παρέα με τους γονείς και τα αδερφάκια της.

Φυσικά, η Ολυμπία Χοψονίδου, που είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται φωτογραφίες με τα παιδιά της, δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από χθες. Η μια φωτογραφία ήταν οικογενειακή κι η άλλη απεικόνιζε την τούρτα την μικρής, που είχε πάνω την πριγκίπισσα Έλσα.

«Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι καταφέραμε να σβήσουμε την τούρτα μας!! Χρόνια πολλά Αναστασία μας», έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου.

undefined

undefined