«Ένας χυδαίος ανόητος πούλησε...» - Το ξέσπασμα της Κλέλιας Ρένεση για το revenge porn

«Το νου μας κορίτσια»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλές είναι οι φορές που η Κλέλια Ρένεση τοποθετείται για κοινωνικά θέματα μέσω των social media, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι μια απλά παρατηρήτρια στα κακώς κείμενα που λαμβάνουν χώρα γύρω μας. Αυτή τη φορά αιτία για τη νέα της ανάρτηση ήταν οι ολοένα και αυξανόμενες περιπτώσεις revenge porn, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με την ίδια να προσπαθεί να τονώσει τις γυναίκες-θύματα προκειμένου να σταθούν στα πόδια τους.

Yπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχαμε και την περίπτωση στην Πάτρα, όπου πάνω από 141 κοπέλες είχαν πέσει θύματα επιτήδειων που τις απειλούσαν με ερωτικά βίντεο, με τον Γιώργο Λιάγκα να χάνει την ψυχραιμία του και να ξεσπά άνευ προηγουμένου(δείτε εδώ).

Το ξέσπασμα της Κλέλιας Ρένεση για το revenge porn

Έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Το σώμα πάντα γνωρίζει. Έχει γνώση βαθιά, παλαιά κ αμετάκλητη. Το κρίμα είναι ότι πάψαμε να το ακούμε. Ο νους μπολιάστηκε με χίλιους δυο ξένους εντολείς. Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, πάντα το σώμα σου μιλάει.. σε καλεί κοντά του ή σε απωθεί.. αν κάνεις ησυχία θα τ ακούσεις να μιλάει ξεκάθαρα.. όχι δεν μας αξίζει να φοβόμαστε κορίτσια επειδή ένας χυδαίος ανόητος πούλησε σαν προϊόν δυο στιγμές ερωτά.. όχι δεν αξίζει να κρυβόμαστε επειδή ο άλλος έδειχνε καλό παιδί κ κοινωνικά καταξιωμένος αλλά το σκότωσε το άμορφο κορίτσι του .. όταν μια γυναικά μοιράζεται την ιερή θηλυκότητα της δεν μπορεί παρά μόνο ιερό ναό να δημιουργήσει.. κ κει μέσα δεν χωράει φόβος ούτε δισταγμός.. άκου το σώμα σου καλό μου πουλάκι.. κάτι από την συμπεριφορά του θα σου δώσει την προειδοποίηση.. από ένα βλέμμα, ένα σχόλιο, μια γκριμάτσα, μια σιωπή εκκωφαντική θα καταλάβεις μια σκιά από το σκοτάδι που κρύβεται.. η γνώση είναι παλιά. Κ σε περιμένει.

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα παρά μόνο την απουσία της ίδιας σου της φωνής.. με βαθιά αγάπη για την ιερή θηλυκότητα σου κ για όλη την φλόγα κ την αγάπη που μπορεί να σκορπήσει για να ζεστάνει τον παγωμένο τούτο κόσμο. Για όσες προδόθηκαν κ βουτήξαν στην άβυσσο. Για να μην υπάρξουν άλλες. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΦΗΝΕΙ ΙΧΝΗ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΕΣ ΤΑ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΑΜΠΑΛΑΖ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ.. φτου ξελευθερια χωρίς φόβο με πολύ πάθος. Το νου μας κορίτσια. Σας αγαπώ».

Τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Στο Πρωινό η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, αποκάλυψε τέσσερις νέες καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Οι εν λόγω γυναίκες (ανάμεσα τους και μια δημοσιογράφος), αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο και θα κινηθούν νομικά.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφος, οι γυναίκες φοβούνται μήπως διαρρεύσουν τα στοιχεία τους, αφού στα βίντεο δεν φαίνονται τα πρόσωπα τους.

«Μιλάμε για τέσσερις διαφορετικές γυναίκες από τις τρεις ήδη καταγγέλλουσες, συνολικά επτά μέχρι στιγμής» δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, συνήγορος της πρώτης καταγγέλλουσας.