Γιάννης Μάρκου: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του - Φωτογραφία σοκ από το σημείο που τον μαχαίρωσαν

Ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο 26χρονος που τον μαχαίρωσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο Γιάννης Μάρκου. Ο επιχειρηματίας δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές από 26χρονο έξω από καντίνα μετά διαπληκτισμό, σύμφωνα με τα όσα λένε λόγω της προτεραιότητας τους στην σειρά.

Οι Αρχές έχουν συλλάβει τον έναν από τους δύο νεαρούς που του επιτέθηκαν και έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό από πλευράς ΕΛ.ΑΣ. για να βρεθεί και ο δεύτερος δράστης ο οποίος είναι 26 ετών. Ο 19χρονος που είναι στα χέρια της Αστυνομίας κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο δεύτερος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το σημείο που μαχαίρωσαν τον Γιάννη Μάρκου

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Μάρκου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και έχει ήδη υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις. Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή.

Γιάννης Μάρκου μαχαιριές
Πηγή φωτογραφίας Protothema.gr

Ποιος είναι ο Γιάννης Μάρκου

Ο Γιάννης Μάρκου είναι επιχειρηματίας και ασχολείται με την αγοροπωλησίες ακινήτων. Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός στην showbiz μέσα από τη σχέση του με την Τζούλια Νόβα, ωστόσο, πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Το ζευγάρι ήταν μαζί 12 ολόκληρα χρόνια και όλοι θεωρούσαν πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς έδειχναν πολύ ερωτευμένοι. Δεν έκρυβαν λεπτό τον έρωτα και την ευτυχία τους, ενώ συχνά το μοντέλο και παρουσιάστρια μιλούσε για την σχέση τους.

Γιάννης Μάρκου ποιος είναι

Το 2020 ωστόσο και έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας έσκασε σαν "βόμβα" ο χωρισμός τους. Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν τα "καρφιά" μεταξύ τους.

Όπως είχε γραφτεί η καραντίνα λόγω του κορωνοϊού έφερε τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι, με την Τζούλια να απογοητεύεται που θα αργούσε και άλλο η ημέρα που θα παντρευόντουσαν. Έτσι, αποφάσισε να επικεντρωθεί σε εκείνη και σε πράγματα που αγαπάει, θέλοντας να αλλάξει εντελώς κεφάλαιο στη ζωή της.

«Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορωνοϊού, έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμη μια φορά δε θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου, που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης. Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα exteme.

Επειδή, λοιπόν, εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω επειδή δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της», είχε δηλώσει στο Happy Day τον Ιούνιο του 2020 ο Γιάννης Μάρκου.

Γιάννης Μάρκου Τζούλια Νόβα

«Εγώ ό,τι αισθάνομαι, όσο και επώδυνο να είναι αν το ακούσεις, εγώ θα το πω. Τόσα χρόνια του έλεγα τα παράπονά μου και δεν με άκουγε προφανώς…. Όταν ένας άνθρωπος τόσα χρόνια αργεί να κάνει πρόταση σε μια κοπέλα, όταν του λες ότι θέλω να κάνω οικογένεια και τον βλέπεις ότι είναι διστακτικός. Μπορεί να μου έλεγε “εγώ δεν πρόκειται να σε παντρευτώ έτσι όπως είσαι”. Είμαι αντιδραστική πολύ αλλά αν δεν με προκαλέσεις είμαι αρκετά ήρεμη. Σίγουρα δεν μου έβγαζε ασφάλεια με την συμπεριφορά του. Με έχει πονέσει πάρα πολύ αυτό. Με τις δηλώσεις του στα κανάλια με έδιωξε μακριά. Έχει πει πολλά για μένα και η κακή είδηση μεταφέρεται εύκολα», είχε πει από πλευρά της η Τζούλια Νόβα.

Ενώ, ο επιχειρηματίας είχε σχολιάσει και την απόφαση της πρώην αγαπημένης του να αποκτήσει παιδί (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η μπέμπα της) με το νέο σύντροφό της με τον οποίο μετρούσαν λίγους μήνες μαζί (δείτε τον εδώ) «Τρόμαξα γιατί έχει λίγο χρόνο γνωριμίας με τον άλλον άνθρωπο για να κάνει τέτοιο βήμα. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου πως θα κάνουν το επόμενο βήμα και θα κάνουν μαζί οικογένεια. Θεώρησα πως ήταν μια αντίδραση. Στην αρχή είχα ένα πολύ έντονο συναίσθημα που νομίζω πως βρήκε. Αισθανόμουν λίγο ή πολύ πειραγμένος αλλά δεν μπορώ να μετανιώνω για κάτι που έχω κάνει».