Διαζύγιο "βόμβα" για αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Χωρίζουν μετά από 4 χρόνια γάμου

Το γυαλί ράγισε και δεν ξανακολλάει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά τον χωρισμό της Δήμητρας Αλεξανδράκη λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ακόμη ένας χωρισμός ήρθε να συμπληρωθεί στην λίστα. Και αυτός δεν είναι απλά ένας χωρισμός, αλλά διαζύγιο μετά από 4 ολόκληρα χρόνια και την απόκτηση ενός παιδιού.

Αυτό το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 4 χρόνια γάμου

Ο λόγος για την Σάσα Μπάστα και τον επιχειρηματία Δημήτρη Κουσαθανά που παντρεύτηκαν το 2018 με πολιτικό γάμο, λίγους μήνες νωρίτερα στο Ντουμπάι, ενώ το 2019 έχοντας έρθει στον κόσμο η κόρη τους, με θρησκευτικό.

Όπως λοιπόν αναφέρει η Real, το γυαλί έχει ραγίσει και δεν ξανακολλάει παρόλο που φίλοι του ζευγαριού πιστεύουν πως μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση.

Σάσα Μπάστα Δημήτρης Κουσαθανάς διαζύγιο

Τι έλεγα η Σάσα Μπάστα για το γάμο της

Το πρωί της Δευτέρας 16/5, η Σάσα Μπάστα έδωσε μία πολύ αποκαλυπτική και όμορφη συνέντευξη στην κάμερα του Mega Καλημέρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που πρόσφατα μίλησε για την κόρη της και τις απίστευτες ικανότητες της, αναφέρθηκε στα κακεντρεχή σχόλια που πιθανόν να ακούσει, στον λόγο που παντρεύτηκε 3 φορές τον σύζυγο της αλλά και στο θαύμα που βίωσε με τον αδελφό της.

«Με την κόρη μου το κυνηγητό είναι μία μορφή γυμναστικής με τόσο τρέξιμο. O λόγος ύπαρξης μου έχει αλλάξει με τον ερχομό της κόρης μου. H κόρη μου είναι ίδια με έμενα, μέχρι το κενό που είχα στα παιδικά μου δόντια είχε. Tώρα ζητάει να βγάζουμε στόρι. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένεια μου, άλλα αυτά δεν τα κανονίζεις», συμπλήρωσε μιλώντας για την κόρη της.

«Με τον σύζυγο μου έχουμε παντρευτεί 3 φορές, με 3 διαφορετικά νυφικά. Δεν ήμουν από εκείνες που ονειρεύονταν το νυφικό. Από όταν παντρεύτηκα με φλερτάρουν περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

Για το εάν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση υπογράμμισε: «Έχω μετακομίσει λόγω θαυμαστή, έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου, έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα»!

«Ποτέ δεν σταμάτησαν τα κακεντρεχή σχόλια, άλλα αν σταθείς σε αυτά δεν θα συνεχίζεις. Άστους να λένε, το όνομα σου να λένε σωστά, κάτι κάνεις σωστά αν μιλάνε για εσένα. Αν κάποιοι θεωρούσαν να πάω στη Eurovision, γιατί να μην το κάνω», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει βιώσει θαύμα: «Ο πάππους μου και ο θείος μου είναι παπάδες. Έχουμε βιώσει θαύμα με τον αδελφό μου», αποκάλυψε με συγκίνηση.