Με τεράστια βιβλιοθήκη και επιβλητικούς πίνακες - Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι του Δημήτρη Σκουλού

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Δημήτρης Σκουλός
Instagram / Δημήτρης Σκουλός

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι τρελά ερωτευμένος με την σύζυγό του (δείτε εδώ ποια είναι) και μαζί έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Μένουν όλοι μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι, το οποίο συχνά πυκνά βλέπουμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του διάσημου φωτογράφου στο Instagram.

Πρόκειται για έναν χώρο στον οποίο επικρατεί το γκρι, το λευκό και το ξύλο και το οποίο έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και του ζευγαριού και των κοριτσιών τους, αλλά και τους σκύλου τους. Στο σαλόνι υπάρχει μία τεράστια βιβλιοθήκη που χωρίζει τους χώρους μεταξύ τους και στην οποία υπάρχουν πολλά διακοσμητικά και φωτογραφίες, ενώ στο κέντρο του σαλονιού βρίσκονται οι καναπές οι οποίοι είναι στις αποχρώσεις του γκρι και του λευκού, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Στους τοίχους υπάρχουν μερικοί επιβλητικοί πίνακες, όσον αφορά τα δωμάτια των μικρών τους φίλων, φαίνεται πως οι δυο τους σκέφτονται πιο πρακτικά και προσπαθούν να προσαρμόζουν τα έπιπλα ανάλογα με την ηλικία τους, γι' αυτό και τώρα που μεγαλώνουν και πηγαίνουν σχολείο χρειάζονται μεγάλα γραφεία.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Δημήτρη Σκουλού

Δημήτρης Σκουλός σπίτι
Instagram / Δημήτρης Σκουλός

Δημήτρης Σκουλός παιδί
Instagram / Δημήτρης Σκουλός

Δημήτρης Σκουλός σκάκι
Instagram / Δημήτρης Σκουλός

Δημήτρης Σκουλός σκύλος
Instagram / Δημήτρης Σκουλός

Δημήτρης Σκουλός βιβλιοθήκη
Instagram / Δημήτρης Σκουλός

Δημήτρης Σκουλός καναπές
Instagram / Δημήτρης Σκουλός

Όλη η αλήθεια για τις σχέση του με την Βίκυ Καγιά

Αποδιοπομπαίος τράγος έχει καταλήξει η Βίκυ Καγιά για όσους ενεπλάκησαν ποτέ με το GNTM, αφού έχει καταφέρει να τραβάει πάνω της όλες τις κριτικές για την συμπεριφορά της. Σήμερα στο στούντιο του «Πρωινού μας» βρέθηκε ο Δημήτρης Σκουλός, που μίλησε με σκληρά λόγια για τις σχέσεις τους, ενώ αποκάλυψε πως εκείνη ήταν ο λόγος που αποχώρησαν από το ριάλιτι μοντέλων ο ίδιος και οι περσινοί συνεργάτες τους.

Και με τους φετινούς κριτές του GNTM πάντως παρά τα όσα ισχυρίζεται δεν φαίνεται να έχει και τις καλύτερες σχέσεις. Παρά τους επικούς της καυγάδες με την Σοφία Χατζηπαντελή, εκείνη ισχυρίζεται ότι η σχέση τους είναι οι καλύτερες και ότι στα παρασκήνια είναι όλα μια χαρά. Ωστόσο ένα στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε από το χθεσινό επεισόδιο, μάλλον μαρτυρά το αντίθετο.

Είπε λοιπόν στο πλατό του «Πρωινού μας»:

«Με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν ότι φέτος θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Στενοχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, ειδικά τις πρώτες μέρες. Έκανα αυτοκριτική τι έκανα λάθος, από ό,τι κατάλαβα δεν έκανα κάτι λάθος γιατί θα είχαν βρει αντικαταστάτη. Δεν βγήκαν. Οπότε δεν έγινε κάτι λάθος. Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς ότι «θα έρθω να τα αλλάξω όλα». Οπότε ποια ήταν τα «όλα»; Εμείς ήμασταν τα «όλα».

Ήμουν επιλογή του καναλιού, όχι της Βίκυς. Από πού κι ως πού να είμαι επιλογή της Βίκυς εγώ; Ήμουν επιλογή των ανθρώπων που έκαναν τα κάστινγκ. Άλλο να δουλεύεις στη μόδα και άλλο να μιλάς για μόδα. Υπήρχε ένας επαγγελματικός σεβασμός γι’ αυτό που κάνει ο καθένας και μέχρι εκεί. Τι ρωτάς, αν ήμασταν φίλοι; Όχι. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ», τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός.