Τεράστια μεζονέτα με μεγάλα παράθυρα και κήπο - Το σπίτι της Έλενας Παπαρίζου και του Αντρέα Καψάλη

Δείτε τις φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και τα τελευταία χρόνια, πέρα από την σκηνή στα νυχτερινά κέντρα, την βλέπουμε στην τηλεόραση μέσα από το The Voice (δείτε εδώ το χαστούκι που έδωσε στον Κωνσταντίνο Αργυρό).

Όταν, όμως, τα φώτα, οι κάμερες και τα μικρόφωνα σβήνουν, η ίδια επιστρέφει στο σπίτι της, δίπλα στον σύντροφό της, Αντρέα Καψάλη, για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει. Οι δυο τους μένουν σε μία μεγάλη μεζονέτα στην Αθήνα, την οποία συχνά πυκνά η τραγουδίστρια δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Έλενας Παπαρίζου και του Αντρέα Καψάλη

Πρόκειται για έναν χώρο πολύ φωτεινό, με μεγάλα παράθυρα και κήπο, όπου το ξύλο κυριαρχεί, όπως και τα ανοιχτά χρώματα.

Έλενα Παπαρίζου κουζίνα
Instagram / Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου σπίτι
Instagram / Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου δωμάτιο
Instagram / Έλενα Παπαρίζου

Η διαφορά ηλικίας της τραγουδίστριας με τον σύντροφό της

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια κάνουν κοινές εμφανίσεις ενώ ακόμα σπανιότερα κάνουν κοινές αναρτήσεις.

«Ο Ανδρέας (σ.σ.: Καψάλης) είναι ένας εξερευνητής. Έχει όρεξη για ζωή, διψά και αγωνίζεται διαρκώς να μαθαίνει καινούρια πράγματα, αγαπάει τη φύση, είναι μια ήρεμη δύναμη. Είμαστε, όπως καταλαβαίνετε, πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες.

Ο Ανδρέας είναι μηχανικός (σ.σ.: τα χέρια της ζωγραφίζουν στον αέρα τις οριζόντιες γραμμές ενός οικοδομήματος): τετράγωνη λογική. Και εγώ, όπως είπατε: ανεμοστρόβιλος! Για δείτε όμως που έρχεται, τακ, και δένει όλο αυτό. Δεν ζοριζόμαστε για να το πετύχουμε. Γίνεται από μόνο του όταν ο ένας τρέφει σεβασμό για τον άλλο», δήλωσε στη συνέντευξή της στο Marie Claire η Έλενα Παπαρίζου.

Παπαρίζου Καψάλης διαφορά ηλικίας

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 μέσω ενός κοινού γνωστού και αμέσως έδεσαν. Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει (δείτε εδώ το σπίτι όπου στεγάζουν τον έρωτά τους) καθώς και ο γάμος, για τον οποίο δεν έχει γίνει γνωστή καμία λεπτομέρεια, καθώς τόσο η Έλενα Παπαρίζου όσο και ο Ανδρέας Καψάλης θέλησαν να τον κρατήσουν μακριά από τα μίντια.

Όσον αφορά στις ηλικίες τους, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει γεννηθεί στις 31 Ιανουαρίου του 1982, και σήμερα είναι 40 ετών, ενώ ο σύζυγός της, γεννήθηκε το 1970 και άρα σήμερα είναι 52 ετών.