Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Καραβάτου - Η ανάρτηση για τα παιδιά της

«Πυρετός, στρωματσάδα και γάτα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/katerinakaravatou
Instagram/katerinakaravatou

Δύσκολες στιγμές περνάει η Κατερίνα Καραβάτου, καθώς όπως ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα παιδιά της είναι άρρωστα και τα έχει στο κρεβάτι.

Η παρουσιάστρια μετά το κόψιμο της εκπομπής "Τι λες τώρα" που έπαιζε στο Mega, πήρε την απόφαση να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι να της γίνει μια καλή τηλεοπτική πρόταση. Έτσι λοιπόν, έχει αφοσιωθεί στα παιδιά της.

Η ανάρτηση της Καραβάτου για τα παιδιά της

Στο προφίλ της λοιπόν στο Instagram, η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε φωτογραφία με τα παιδιά της να είναι ξαπλωμένα και άρρωστα στο κρεβάτι.

«Τίτλος έργου: Πυρετός, στρωματσάδα και γάτα. (Λάδι σε καμβά, 22/11/22)», έγραψε στην λεζάντα της.

Η απάντηση του Κρατερού Κατσούλη για την Κατερίνα Καραβάτου

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος στις 21/9 ο Κρατερός Κατσούλης, μιλώντας για όλους και για όλα. Από τη συζήτηση δεν απουσίασε και η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του, Κατερίνα Καραβάτου, για την οποία απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το επαγγελματικό της μέλλον, έδωσε όμως λεπτομέρειες για τη σχέση που έχουν με τα παιδιά τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά τη διακοπή της περσινής της εκπομπής «Τι λες τώρα», παραμένει εξαιρετικά ασαφές το επαγγελματικό της μέλλον, για αυτό και όλοι προσπαθούν να εκμαιεύσουν έστω και την παραμικρή πληροφορία που μπορεί να τους αποκαλύψει το αν θα δούμε την Καραβάτου στο γυαλί την φετινή σεζόν. Μέχρι τώρα πάντως όλες της οι αναρτήσεις αφορούσαν τις στιγμές που πέρασε με τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει με τον Κατσούλη.

Είπε λοιπόν όταν ερωτήθηκε επί του θέματος στο «Πρωινό»:

«Έχω μιλήσει με την Κατερίνα. Το τι θα κάνει ή όχι δεν θα στο πω εγώ. Είναι κάτι που πιστεύω ότι θα πρέπει να ανακοινώσει η ίδια, όταν θεωρήσει ότι πρέπει…».

Ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε και για το πως έχουν συμφωνήσει με την Κατερίνα Καραβάτου να μοιράζονται το που θα μένουν τα παιδιά τους. «Τα παιδιά, αυτό που έχουμε συμφωνήσει και αυτό που τηρούμε, είναι ότι πάμε βάσει των θέλω και των αναγκών, γιατί είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μένουν και μαζί μου», είπε.