Έφτασε στα όριά του: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπέβαλε την πρώτη του μήνυση!

Σε ποιον και γιατί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφτασε στα όριά του: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπέβαλε την πρώτη του μήνυση!

Το όνομά του εδώ και μέρες φιγουράρει στα σούπερ των τηλεοπτικών εκπομπών αφού η απουσία του και η παρουσία του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είναι ένα θέμα που απασχολεί τόσο τους απέναντι όσο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ολιγόλεπτη παρουσία του, τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media (δείτε εδώ το κράξιμο που έφαγε η Ελένη στο twitter), οι φήμες για κακή σχέση με την παρουσιάστρια, οι δηλώσεις πρώην συνεργατών της Ελένης και οι απόψεις από παρουσιαστές και παρουσιάστριες (δείτε εδώ το άδειασμα της Φαίης Σκορδά), δημιούργησαν ένα μιντιακό κομφούζιο.

Η ανοχή όμως, έχει και τα όριά της κι αυτά, στην συγκεκριμένη περίπτωση ξεπεράστηκαν για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος όπως έκανε γνωστό μέσα από το προσωπικό του blog την Τετάρτη 23/11 πέρασε το κατώφλι της σχολής Ευελπίδων μαζί με τον δικηγόρο του για να καταθέσει μήνυση.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Χθες το πρωί κατέθεσα την πρώτη μήνυση στη ζωή μου. Έπρεπε να με δείτε στο προαύλιο των Δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων – πιο ψαρωμένος κι από μοντέλο (χωρίς τη μάνα του) μπροστά στην Καγιά. Πάλι στο μυαλό ήρθαν τα λόγια της δικής μου μητέρας, της κυρα-Γιωργίας που, σε τέτοια περίπτωση θα αναφωνούσε με αποστροφή: «Δεν είμαστε μαθημένοι εμείς, σ’αυτά τα πράγματα» – για όλα υπάρχει η πρώτη φορά, μαμά»

«Όπως πρέπει να υπάρχουν και όρια αντικειμενικά στο τι λέγεται, ή γράφεται – διαφορετικά είμαστε και φαινόμαστε ραδιο-τηλεοπτικο-διαδικτυακή ζούγκλα. Ξέρετε, αδέλφια μου ότι ανέκαθεν απαντώ σε όλους (όχι από θράσος, αλλά γιατί ξέρω την καλή μου πρόθεση επιδιώκοντας να την εξηγήσω όσον αφορά κάτι που έκανα, ή είπα, δημόσια). Μη νομίζετε… Κι εγώ απ’την πλευρά μου, γνωρίζω ότι «τσαντίζω» κάποιες φορές – όλα στο «παιχνίδι» είναι. Σε πράγματα, όμως, που δεν αποτελούν παιχνίδι (ή μέρος του) είμαι απόλυτος και δεν αφήνω περιθώρια, ούτε καν να υπονοηθούν. Εναντίον μιας τέτοιας περίπτωσης χρειάστηκε να κινηθώ άμεσα νομικά και δε θα διστάσω να το επαναλάβω στο μέλλον, χωρίς δεύτερη σκέψη».

Σε αντίθεση, η Ελένη φαίνεται να μην ασχολείται καθόλου με όλα αυτά. Μάλιστα στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της, πριν από λίγες ημέρες, ήταν πιο χαμογελαστή από ποτέ και με ένα outfit που συζητήθηκε (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Γραμμέλη στο «Πρωινό Μας», πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη και η Ελένη Μενεγάκη, παρουσιάστρια και υπεύθυνη της εκπομπής της, εξέφρασε μία δυσαρέσκειά της και ζήτησε από τους συνεργάτες να είναι πιο ενεργοί κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σύμφωνα με το ρεπορτάζ απάντησε με τρόπο που ενόχλησε την παρουσιάστρια που όπως φαίνεται ήταν η αρχή για τη ρήξη της σχέσης τους.