Χρειάστηκαν σκάλα για να το στολίσουν - Το τεραστίων διαστάσεων χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι Λασκαράκη & Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βάσω Λασκαράκη και ο αγαπημένος της Λευτέρης Σουλτάτος είναι πολύ καλά μαζί, αφού από τότε, που γνωρίστηκαν βρήκαν ο ένας την ευτυχία στα μάτια του άλλου, με την μικρή Εύα, την κόρη της ηθοποιού να ενώνει την οικογένεια τους.

Μπορεί να αγαπάνε πολύ την Κρήτη, τη γενέτειρα του σεφ, αφού συχνά τους βλέπουμε πηγαίνουν εκεί, όμως η βάση τους είναι στην Αθήνα, εκεί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά η Βάσω και πηγαίνει σχολείο η κόρης της.

Το σπίτι, που μένουν είναι πραγματικά ονειρικό και αυτήν την περίοδο των Χριστουγέννων, το αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο μέσα από τον στολισμό, που κάνουν.

Φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Μέσα από φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν στο instagram βλέπουμε το ζευγάρι, λίγο μετά την εξόρμηση του στην Ισπανία, να στολίζει ένα τεράστιο δέντρο, το οποίο γέμισε με φωτάκια, που από ότι φαίνεται πήραν πολλή ώρα στη Λασκαράκη να τα τοποθετήσει.

Λασκαράκη - Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Λασκαράκη - Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Το ζευγάρι μένει σε ένα όμορφο σπίτι στην Κηφισιά, μαζί με την κόρη της ηθοποιού από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα. Το προσωπικό τους καταφύγιο έχει μεγάλο κήπο, τεράστια κουζίνα στην οποία ο σεφ φτιάχνει τις συνταγές του, αλλά και ένα πολυτελές σαλόνι με ξύλινα πατώματα και τζάκι.

Το πιο όμορφο σημείο του σπιτιού τους είναι το σαλόνι με το τζάκι να τραβάει όλα τα βλέμματα. Είναι μεγάλο και πολύ εντυπωσιακό, μοιάζοντας αρκετά σε αυτά που έχουν τα παλάτια.

Επίσης, πολύ όμορφο είναι το δωμάτιο της μικρής Εύας το οποίο είναι όλο ροζ!

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία Λασκαράκη - Σουλτάτου

Κουζίνα Βάσως Λασκαράκη

Σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Λασκαράκη δωμάτιο κόρης