«Με πονάει που δεν θα είναι στον γάμο...» - Τα συγκινητικά λόγια του Άρη Σοϊλέδη για τον αδελφό και τον πατέρα του

Τι είπε ο πρώην παίκτης του Survivor

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με πονάει που δεν θα είναι στον γάμο...» - Τα συγκινητικά λόγια του Άρη Σοϊλέδη για τον αδελφό και τον πατέρα του

Ο Άρης Σοϊλέδης στο παρελθόν, όταν ήταν ακόμη μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ εάν θα είναι στο Survivor All Star), είχε μιλήσει για πως ξεκίνησε και ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή να προχωράει σε μία άκρως συγκινητική εξομολόγηση για τις αναποδιές,που συνάντησε στη ζωή του.

Δυσκολίες που συνδέονται άμεσα με δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένειά του, αφού δύο από τα αδέρφια του είχαν μπλέξει με τον εφιάλτη των ναρκωτικών και εκείνος έκανε τεράστια προσπάθεια για να τους τραβήξει έξω από αυτόν, με όσα μέσα είχε στη διάθεσή του.

«Τα δύο μου αδέρφια από τα πέντε που ήμασταν, είχαν μπλέξει με τα ναρκωτικά. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου περνούσαν ένα μαρτύριο όλα αυτά τα χρόνια και δεν ήξερα πραγματικά τι να κάνω για να τους βοηθήσω και αν μπορούσα να κάνω κάτι.

Έτσι, με τα πρώτα λεφτά που πήρα από το συμβόλαιο που είχα κάνει στον Ολυμπιακό τότε, μικρό συμβόλαιο επειδή ήμουν πολύ μικρός ηλικιακά, ήθελα να βοηθήσω την οικογένειά μου και να βάλω τα δύο μου αδέρφια σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης το οποίο θα τους άλλαζε ουσιαστικά το αίμα στο κορμί τους για να μπορέσουν να μην έχουν αυτούς τους πόνους τους σωματικούς και να βγουν από αυτόν τον κόσμο των ναρκωτικών ο οποίος είναι καταστροφή.» , είχε πει χαρακτηριστικά όταν βρισκόταν στο Survivor.

Τι θα πεί απόψε στο «After Dark» απόψε 27/11 ο Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι καλεσμένος σήμερα Κυριακή 27/11 στην βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά,«Αfter Dark» στο κανάλι του Open. Ο ποδοσφαιριστής θα μιλήσει για δυο απ' τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του, τον πατέρα και αδελφό του που έχει χάσει στο παρελθόν.

Ο Άρης Σοϊλέδης θα αναφερθεί στην περίοδο που του στοίνισε συναισθηματικά και ψυχολογικά περισσότερο και ήταν αυτή των χαμών του πατέρα και αδελφού του, αλλά θα κάνει λόγο και για τη γνωριμία του με την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά που πριν λίγες μέρες έκανε γνωστή την ημερομηνία του γάμου τους(δείτε εδώ πότε).

Στην παρέα τους θα προστεθεί ο φίλος και πρώην συμπαίκτης του στο Survivor, Λάμπρος Κωνσταντάρας. Οι δυο τους θα μιλήσουν για τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισαν στο παιχνίδι και η βραδιά θα συνεχιστεί με το παιχνίδι "Δάγκωσε τη γλώσσα σου": Για ποιο πρόσωπο θα πει την φράση "Ουδέν σχόλιο" ο Άρης Σοϊλέδης;

«Ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω περάσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να ξεπεράσω και ούτε νομίζω ότι το έχω ξεπεράσει εντελώς. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχαμε χάσει και τον αδελφό μου έξι μήνες πριν» εξομολογείται ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

«Ουσιαστικά την ημέρα που σφράγισε η μεταγραφή μου χάνω τον αδελφό μου και την ημέρα που βάζω το πρώτο μου γκολ με την Στεάουα, το ίδιο βράδυ τον πατέρα μου».

Ο Άρης Σοϊλέδης αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του έδωσε μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο και παραδέχεται συγκινημένος: «Με πονάει που δεν θα είναι στον γάμο μου, που δεν θα δει τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Πάντα είχα στο μυαλό μου να με δει να παίζω σε μεγάλες ομάδες, να μεγαλώσουμε μαζί. Και επειδή αυτό δεν θα συμβεί, κάθε φορά που θα τον νιώθω σαν απώλεια θα με πονάει».

Για τον χαμό του αδελφού του δηλώνει: «Ήταν επιλογή δική του το να είναι σε αυτή τη φάση με τα ναρκωτικά πολλά χρόνια. Κάναμε προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».