«Πω πω τι ντροπή...» - Δεν ήξερε που να κρυφτεί η Μπακοδήμου στον αέρα του ''Γειά σου''

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πω πω τι ντροπή...» - Δεν ήξερε που να κρυφτεί η Μπακοδήμου στον αέρα του ''Γειά σου''

H Mαρία Μπακοδήμου έχει αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ με την παρουσίαση του Γειά σου, παίρνοντας την απόφαση να επιστρέψει στη συγκεκριμένη θέση, μετά από κάποια χρόνια αποχής.

Η αλήθεια είναι, πως στην αρχή της σεζόν είδαμε κάποιες αστοχίες, καθώς έγιναν απότομα αλλαγές και μετακινήσεις (δείτε εδώ της δηλώσεις της Μαρίας για τις τροποποιήσεις αυτές), που συζητήθηκαν.

Η ίδια ωστόσο φαίνεται να απολαμβάνει την θέση της και μάλιστα τη βλέπουμε να αναδεικνύει το ταλέντο - αμεσότητα της στην παρουσίαση μέσα από καλεσμένους, που εκείνη νιώθει πιο άνετα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συνέντευξη, που πήρε την Κυριακή 27/11 από την Μπέυ Μαγγίρα, με την παρουσιάστρια να συνειδητοποιεί στον αέρα και παράλληλα να ντρέπεται για ένα λάθος, που κάνει εδώ και χρόνια...

Η άβολη στιγμή της Μαρίας Μπακοδήμου στο ''Γειά σου''

«Διάβασα το βιογραφικό σου και τώρα ανακάλυψα ότι έχεις γενέθλια τον Δεκαπενταύγουστο. Και κάθε φορά τον Δεκαπενταύγουστο που μου στέλνεις, σου χρωστάω πολλά χρόνια πολλά» είπε η Μαρία Μπακοδήμου στη Μπέττυ Μαγγίρα με εκείνη να απαντάει: «Και γενέθλια και γιορτή, γιατί είμαι και Δέσποινα».

«Δεν το ‘χω συνδέσει ποτέ. Δεν σου ‘χω πει ποτέ χρόνια πολλά. Τι ντροπή;», είπε γελώντας η Μπακοδήμου.