«Θα μπορούσε να έχει κάνει 80%» - Οι αποκαλύψεις της Σκορδά για την τηλεοπτική συνάντηση Μενεγάκη & Κορομηλά

«Το γνωρίζουν και οι δυο αυτό...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα μπορούσε να έχει κάνει 80%» - Οι αποκαλύψεις της Σκορδά για την τηλεοπτική συνάντηση Μενεγάκη & Κορομηλά

Η τηλεοπτική συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή 28/11 στο Mega και στην εκπομπή Ελένη συζητήθηκε ιδιαίτερα, καθώς με τον τρόπο αυτό δόθηκε ένα τέλος στη φημολογούμενη τηλεοπτική τους κόντρα (δείτε τι είπαν οι δύο κυρίες για τη φήμη αυτή).

Εάν κρίνουμε από τη συνύπαρξη τους στον αέρα της εκπομπής αλλά και από τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά την προβολή της συνέντευξης, το αποτέλεσμα είναι πολύ φιλικό και θετικό.

Το κοινό φυσικά και δεν έχασε λεπτό από τη συνέντευξη (δείτε εδώ πόσο έφτασε σε τηλεθέαση), καθώς και όλοι όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τα τηλεοπτικά. Το πάνελ λοιπόν, της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ αλλά και η ίδια η παρουσιάστρια σχολίασε το δίδυμο αυτό τη Δευτέρα 28/11.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για την τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τη Ρούλα Κορομηλά

«Σαφώς υπήρχαν πράγματα, το γνωρίζουν και οι δυο αυτό. Οι καριέρες ετών φαίνονται από τίτλους. Σε ένα γενικότερο σύνολο, η πορεία τους έχει δείξει ότι ποτέ δεν έχουν πάει επιθετικά. Το ότι είχαν τα πάνω και τα κάτω τους είναι λογικό. Αυτό είναι το σωστό μήνυμα που περνάνε. Η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να έχει κάνει 80% σε αυτή τη συνέντευξη. Εγώ είδα δυο ώριμες παρουσιάστριες με μεγάλη καριέρα και με γλυκύτητα και σεβασμό περάσαν ωραία και σημαντικά μηνύματα», είπε η Φαίη Σκορδά.

Με την Αφροδίτη Γραμμέλη να συνεχίζει: «Δεν αναιρείς το παρελθόν αν θες να συμφιλιωθείς με κάποιον. Αλλά μην μας βγάλεις και τρελούς. Δηλαδή 25 χρόνια δεν βλέπουμε μόνο εμείς τηλεόραση που κάνουμε αυτή την δουλειά. Το αποτύπωμα της Παρασκευής ήταν θετικό. Στρατηγικά έξυπνη και σωστή η κίνηση της Ελένης Μενεγάκη να την καλέσει στην εκπομπή».