«Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και...» - Απογοητευμένη η Μαρία Μπακοδήμου με την τηλεθέαση του "Γειά σου"

«Είναι μια περίεργη χρονιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και...» - Απογοητευμένη η Μαρία Μπακοδήμου με την τηλεθέαση του

Για πρώτη φορά μετά το τηλεπαιχνίδι "Ένας για όλους!" τη σεζόν 2019-2020 που παρουσίαζε στο OPEN, η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε στην παρουσίαση. Από το ALPHA που ήταν κριτική επιτροπή στον J2US, πήρε μεταγραφή για τον ΣΚΑΙ και φέτος παρουσιάζει την εκπομπή "Γειά σου" που παίζει κάθε Σαββατοκύριακο στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού του Φαλήρου.

Παρόλα αυτά, η ψυχαγωγική εκπομπή δεν ξεκίνησε την σεζόν με θετικό πρόσημο, αφού σημειώνει πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, έγιναν αλλαγές και στα πρόσωπα του πάνελ, με σκοπό να εμπλουτίσουν τη θεματολογία.

«Η τηλεόραση κι ότι έχει να κάνει με το θέαμα μου αρέσει. Διαφορετικά τα συζητούσαμε και διαφορετικά γινόταν στην υλοποίηση. Από ότι κατάλαβα ήταν όλοι σε μια νεφέλη, σε ένα σύννεφο. Δεν ήθελα να είμαι στο πάνελ. Έφυγε κι ήταν φοβερά φιλικοί όλοι. Όλοι ήταν υπέροχοι», είχε πει μέλος της εκπομπής λίγο μετά την αποχώρηση του (δείτε εδώ).

Βέβαια, η εκπομπή όπως είχε πει η Μαρία Μπακοδήμου, στήθηκε στα τέλη του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα να μην έχουν πολύ χρόνο να την διαμορφώσουν ακριβώς όπως την είχαν φανταστεί - δείτε αναλυτικά τι είπε.

Σε δηλώσεις λοιπόν που έκανε στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα στο Open, μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης που δεν βλέπει να ανεβαίνουν παρά τις αλλαγές που έχουν γίνει, αλλά και την δουλειά που ρίχνουν όλοι οι συνεργάτες της.

Τι είπε η Μπακοδήμου για την τηλεθέαση του Γειά σου

«Είναι μία περίεργη χρονιά. Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε» δηλώνει η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν έχουμε δει ακόμα πολλές. Έρχονται πρόσωπα που αγαπάμε και θα θέλαμε να δούμε έτσι κι αλλιώς στην εκπομπή. Ενδεχομένως κάποια από αυτά να μας ταιριάξουν αλλά δεν είναι ακριβώς δοκιμαστικό», συνέχισε.