Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Εξελίξεις με τις φορολογικές εκκρεμότητες της Καίτης Γαρμπή - Η ανακοίνωση του δικηγόρου της

Τι συνέβη;

Εξελίξεις με τις φορολογικές εκκρεμότητες της Καίτης Γαρμπή - Η ανακοίνωση του δικηγόρου της
NDP Photos
News 28.11.2022 12:43
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια επίσημη ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της προχώρησε σήμερα 28/11 η Καίτη Γαρμπή, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει με τις φορολογικές της εκκρεμότητες και το δημοσίευμα που την ήθελε να της έχει επιβληθεί πρόστιμο ύψους 1,7 εκ. ευρώ.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2014, όταν η ίδια είχε μιλήσει για όσα λέγονταν και γράφονταν σχετικά με το γεγονός ότι η τραγουδίστρια σε διάστημα δέκα ετών, δεν είχε δηλώσει στην εφορία εισοδήματα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο, η προσφυγή της Καίτης Γαρμπή στα δικαστήρια διπλασίασε από τους τόκους το ποσό αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο και πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό των 1,7 εκατομμυρίων (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτησή της μετά τα τελευταία γεγονότα).

Δικαίωση της Καίτης Γαρμπή για τις φορολογικές εκκρεμότητες

Ωστόσο, ο Πέτρος Καϊμακάμης κοινοποίησε προς τα Μέσα την απόφαση του ΣτΕ σύμφωνα με την οποία η δημοφιλής τραγουδίστρια δικαιώνεται έναντι του ελληνικού δημοσίου για την φορολογική υπόθεση που κατηγορείτο.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, που έχει αριθμό κατάθεσης το 2019, αφορά αίτηση της αναιρέσεως της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εναντίον της Αικατερίνης Γαρμπή, η απόφαση εισήχθη στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 22/1/2019 και ορίστηκε δικάσιμος για τις 5/10/22 και η απόφαση βγήκε στις 3/11/22.

Η απόφαση, είναι απορριπτική και αφορά την αίτηση αναίρεσης που έκανε η ΑΑΔΕ εναντίον της Καίτης Γαρμπή για την διαγραφή του προστίμου των 900.000 ευρώ που είχε ορίσει το Διοικητικό Εφετείο το 2018.

Δικαίωση της Καίτης Γαρμπή για τις φορολογικές εκκρεμότητες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Την έπιασε από τα μαλλιά στο Ποσειδώνιο - Ο άγνωστος καυγάς της Καίτης Γαρμπή με την Δέσποινα Βανδή

«Κάτι κατάλαβε λάθος εκείνη...» - Η "πληρωμένη" απάντηση της Καίτης Γαρμπή για την κόντρα της με την Άντζελα Δημητρίου

Share