Παγκόσμια βράβευση για την Δέσποινα Μοιραράκη - Αφιέρωσε το βραβείο της στον Γιάννη Κοντούλη

Μεγάλη συγκίνηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγκόσμια βράβευση για την Δέσποινα Μοιραράκη - Αφιέρωσε το βραβείο της στον Γιάννη Κοντούλη

Η Δέσποινα Μοιραράκη πρόσφατα πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της, καθώς έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης. Ο Ναύρχος, έδωσε μια πολύ δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, από την οποία όμως δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν "βόμβα", καθώς κανείς δεν γνώριζε για την κατάσταση του μιας και ο ίδιος και η οικογένεια του δεν είχαν αναφέρει τίποτα, παρά μόνο στα πολύ κοντινά τους πρόσωπα.

Μετά την κηδεία του (δείτε στιγμιότυπα), η παρουσιάστρια του Cash or Trash στο SΤΑR και βασίλισσα των χαλιών, μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον σύζυγό της, τον οποίο λάτρευε. Μάλιστα, στον αέρα του Πρωινού που βρέθηκε καλεσμένη φαινόταν πόσο "τσακισμένη" είναι από την απώλεια του.

Πρόσφατα λοιπόν, η Δέσποινα Μοιραράκη έζησε μια πολύ συγκινητική στιγμή, αφού βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνίδα γυναίκα επιχειρηματίας της χρονιάς 2022.

Τι συνέβη στην βράβευση της Δέσποινας Μοιραράκη

Δέσποινα Μοιραράκη επιχειρηματίας

Ο διεθνής οργανισμός Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards πραγματοποίησε στις 22 Νοεμβρίου 2022, την επετειακή τελετή απονομής των βραβείων, σε ένα φαντασμαγορικό show που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη στο ξενοδοχείο Lazzoni με θέα στο Βόσπορο.

Ανάμεσα σε άλλους επιχειρηματίες από ολο τον πλανήτη, έλαμψε η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνίδα γυναίκα επιχειρηματίας της χρονιάς 2022

με τον διακριτικό τίτλο «SEVEN STARS GREEK BUSINESS WOMAN OF THE YEAR» για το custom made production μοντέρνων χειρ.χαλιών MIRARAKI CARPETS.

Δέσποινα Μοιραράκη επιχειρηματίας της χρονιάς

Το βραβείο της απονεμήθηκε δια χειρός του πρίγκιπα HSH Prince Massimiliano della Torre e Tasso αλλά και του Προέδρου και ιδρυτή των βραβείων Seven Stars Awards Khalil El-Muelhy.

Το outfit της Δέσποινας Μοιραρακη ήταν ένα βραδινο φόρεμα ( δαντέλα Damask) της δικής της collection ρούχων DESMIRA. Την τελετή παρουσίασε η διεθνούς φήμης Τουρκικής καταγωγής, Ece Vahapoglu.

Δέσποινα Μοιραράκη βράβευση

Εκτός της Δέσποινας Μοιραράκη, βραβεύτηκαν τα καλύτερα Hotels, Spa, Villa’s, Restaurants και πολλά άλλα brands από την ελίτ της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας.

Στη συνέντευξη της, η Δέσποινα Μοιραρακη πολύ συγκινημένη, αφιέρωσε το βραβείο της, στον εκλιπόντα σύζυγο της Ναύαρχο Ε.Α Γιάννη Κοντούλη. Την επιχειρηματία συνόδευσε στη Κων/πολη, ο καλος της φίλος Γιώργος Νταβλας.

Δέσποινα Μοιραράκη επιχειρηματίας της χρονιάς βράβευση