Αλήθειες με τη Ζήνα: Συγκινητικό το κλίμα σήμερα στην εκπομπή του STAR - Η αναφορά στα γενέθλια του Γιώργου Καραϊβάζ

Βουρκωμένη η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλήθειες με τη Ζήνα: Συγκινητικό το κλίμα σήμερα στην εκπομπή του STAR - Η αναφορά στα γενέθλια του Γιώργου Καραϊβάζ

Με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο ξεκίνησε σήμερα 28/11 το μεσημέρι η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα, με αφορμή τα γενέθλια που θα γιόρταζε χθες ο Γιώργος Καραϊβάζ αν ζούσε.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Καραϊβαζ δέχτηκε την επίθεση την ώρα που είχε βγει από το αυτοκίνητο του και έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας που έμενε. Οι δράστες, που επέβαιναν σε δίκυκλο τύπου σκούτερ, σύμφωνα με μαρτυρίες τον πλησίασαν και τον «γάζωσαν». Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ επέστρεφε εκείνη την ώρα από το κανάλι Star, όπου εργαζόταν, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως έδειξε η εξέταση δέχτηκε συνολικά 10 σφαίρες. Οι 6 σφαίρες τον βρήκαν στον θώρακα, οι 2 στο κεφάλι, μία στον λαιμό και μία στην αριστερή παλάμη. Συνολικά, οι δράστες πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο 13 φορές, ενώ οι τρεις σφαίρες χτύπησαν στο όχημά του.

Η σύζυγός του, λοιπόν, Στάθα, προχώρησε πριν μερικές ώρες σε μια σπαρακτική και μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook (δείτε την εδώ), με αφορμή τα γενέθλιά του, ο οποίος θα έκλεινε τα 54 χρόνια ζωής.

Η συγκινητική αναφορά της Ζήνας Κουτσελίνη στα γενέθλια του Γιώργου Καραϊβάζ

Στην ανάρτηση λοιπόν αυτή αναφέρθηκε σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος (δείτε εδώ τι είπε στον αέρα της Super Κατερίνα) αλλά φυσικά και η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της, με την ίδια να διαβάζει στον αέρα όλα τα λόγια της συζύγου του αδικοχαμένου συνεργάτη της.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι συνεργάτες της ήταν βαθιά συγκινημένοι, ενώ μάλιστα αποκάλυψαν πως έχουν κάποιες παραπάνω πληροφορίες για την δολοφονία του, ωστόσο μέχρι να επιβεβαιωθούν, δεν πρόκειται να τις αποκαλύψουν.