Πανύψηλο σε κόκκινες αποχρώσεις - Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Δανάης Μπάρκα

«Ζεστό» και εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πανύψηλο σε κόκκινες αποχρώσεις - Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Δανάης Μπάρκα

Λίγο μετά τον φαντασμαγορικό στολισμό στο πλατό του Πάμε Δανάη (δείτε τον εδώ), η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να μπει στο κλίμα των Χριστουγέννων και στο σπίτι της και έτσι, στόλισε το υπέροχο δέντρο της που γέμισε με τον πιο υπέροχο τρόπο το σαλόνι της.

Ένας ένας οι celebrities έχουν αρχίζει να στολίζουν τα δέντρα τους και έτσι η Δανάη Μπάρκα, που δεν κρύβει την αγάπη της για τα Χριστούγεννα, επέλεξε το πιο λαμπερό και γιορτινό δέντρο.

Η ίδια διάλεξε να στολίσει το δέντρο της σε κόκκινες αποχρώσεις, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από το σαλόνι της, μετά την επίσκεψη που της έκαναν το βράδυ της Κυριακής (27/11), η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Δανάης Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μιλώντας για χριστουγεννιάτικο στολισμό, πρέπει να ξέρετε πως σύμφωνα με το Feng Shui είναι καλό να ακολουθήσουμε μερικούς κανόνες, όπως για παράδειγμα το να τοποθετούμε στα ανατολικά για να υποστηρίξουμε την ενέργεια της οικογένειας ή στα νοτιοανατολικά για ευημερία & πλούτο.

Διαφορετικά, μπορούμε να το τοποθετήσουμε στα νότια για να ενισχύσουμε την επικοινωνία μας με τους άλλους και την φήμη μας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Επιλέγουμε την νότια θέση, ως πιο ευνοϊκή, ειδικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολίσουμε στον επαγγελματικό χώρο.

Επίσης, καλό θα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα βασικό χρώμα με έντονη yang ενέργεια, όπως το κόκκινο ή το μωβ ή το κίτρινο ή το πορτοκαλί. Επίσης, και ένα δευτερεύον με yin ενέργεια όπως το κρεμ/ το λευκό/ το μαύρο, έτσι ώστε να έχουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε και τα τέσσερα βασικά yang χρώματα ταυτόχρονα, πχ. στον στολισμό του δέντρου ή του σαλονιού. Για παράδειγμα, προσπαθούμε να κάνουμε έναν από τους παρακάτω ευνοϊκούς συνδυασμούς:

  • κόκκινο και λευκό
  • κρέμ χρώμα ή πράσινο
  • κόκκινο και χρυσό ή ασημί χρώμα ή μωβ
  • κόκκινο και λευκό ή μαύρο χρώμα.