Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Φαίη Σκορδά: «Έχω πάει καλεσμένη και με...»

Πως την αποκάλεσε η παρουσιάστρια του «Πρωινό μας»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Φαίη Σκορδά: «Έχω πάει καλεσμένη και με...»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν την γλίτωσε και πέρασε από το «ψυχογράφημα» στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, οπου και αποκάλυψε διάφορα για την ζωή, τον χαρακτήρα και κάποιες άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Πρόσφατα είχαμε δει την ηθοποιό να μιλά για τον Γιώργο Κιμούλη και το νέο του επαγγελματικό βήμα (δείτε πως το σχολίασε) παρά τα όσα είχαν συμβεί τον τελευταίο καιρό με τον Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε εδώ τι έχει γίνει).

Το 2017 ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο "Πρωινό" , οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Κωνσταντίνος Λάγκος, προκειμένου να μιλήσουν για τη νέα σειρά του Ant1, "4 επί 4", όπου συμπρωταγωνιστούν.

H παρουσιάστρια υπέπεσε, δε, σε μία επική γκάφα προλογίζοντας τους καλεσμένους της. Συγκεκριμένα, προανήγγειλε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου ως "Πηνελόπη Πλάκα"! Αντιλαμβανόμενη το λάθος της, ζήτησε από τους καλεσμένους της να επιστρέψουν πίσω,, ώστε να τους ξαναπρολογίσει και να βγουν και πάλι στον αέρα!

Οι δηλώσεις την Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την Φαίη Σκορδά

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ότι κάποτε πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία την μπέρδεψε με την Πηνελόπη Πλάκα.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Είμαι ενοχική και αυτό δεν μου αρέσει. Η μεγαλύτερή μου δύναμη είναι η ενσυναίσθησή μου. Η μεγαλύτερη μου αδυναμία είναι τα παιδιά μου. Το πιο όμορφο πράγμα στη δουλειά μου είναι οι στιγμές που ξεχνάς ότι είσαι εσύ κρατάνε λίγα δευτερόλεπτα και είναι σαν να πετάς. Το πιο δύσκολο πράγμα στη δουλειά μου είναι οι δύσκολοι άνθρωποι», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Για το περιστατικό που την μπέρδεψε η Φαίη Σκορδά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε: «Δεν με έχουν μπερδέψει με κάποια άλλη διάσημη στο δρόμο, αλλά έχω πάει καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά, που είναι και φίλη, και λέει με πολύ μεγάλη χαρά “και τώρα υποδεχτείτε την Πηνελόπη Πλάκα”».