Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Τους είπαμε...ελάτε αύριο» - Το άγνωστο περιστατικό σε μια θεατρική παράσταση

«Υπάρχει ένας άτυπος νόμος στο θέατρο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Τους είπαμε...ελάτε αύριο» - Το άγνωστο περιστατικό σε μια θεατρική παράσταση

Την Τρίτη (29/11) προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην τηλεοπτική κάμερα του Happy Day, ο οποίος μίλησε για ένα αστείο περιστατικό που του έχει συμβεί σε παράσταση, όταν οι θεατές ήταν λιγότεροι απο τον ίδιο τον θίασο.

Σε παλιότερη συνέντευξη του στο περιοδικό του Υοu , ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τον ρόλο του κακού και αδίστακτου Αποστόλη Βασιλείου στον “Παράδεισο των Κυριών”,(δείτε πως πάει από τηλεθέαση) την καθημερινή επιτυχημένη σειρά του ALPHA και διηγήθηκε την συγκλονιστική ζωή του με τις πολλές ανατροπές και ευτυχισμένες στιγμές. “Ότι δεν σου κάνει το αλλάζεις”... Αυτό κρατάει σαν motto του και με τρέλα και ευτυχία, διανύει μια από τις ωραιότερες φάσεις του έχοντας συνοδοιπόρο του την γυναίκα του Έλενα και τον 2,5 ετών γιο του Νικόλα που του έχει πάρει την καρδιά και την ψυχή... Ο Βαγγέλης ζει τον δικό του Παράδεισο... Αφήστε τον εκεί...

Δεν ησυχάζει λεπτό στην ζωή του... Όταν δεν παίζει σε κάποιο σήριαλ, σε κάποια θεατρική σκηνή, ή όταν δεν ασχολείται με την υπέροχη οικογένειά του, γράφει θεατρικά έργα που γίνονται παραστάσεις... Έγραψε “Τα 7 Μπισκότα” με τον Μάκη Παπαδημητράτο, το “Homo Greco” με τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, και τώρα έχει ένα ακόμα σε αναμονή το “Reunion” που γράφει μαζί με τον Αλέξανδρο Παρίση. Άντε να βάλεις έναν ανήσυχο Σκορπιό με φλογερό ταμπεραμέντο σε καλούπια...

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Dogville στον «Νέο Ακάδημο». Ο ηθοποιός είπε στην εκπομπή του Alpha, πως υπάρχει ένας άτυπος νόμος στο θέατρο, ότι εάν το κοινό είναι λιγότερο απο τα μέλη του θιάσου τότε η παράσταση δεν πραγματοποιείται.

«Υπάρχει ένας άτυπος νόμος στο θέατρο: αν το κοινό είναι λιγότεροι από τον θίασο, δεν παίζουμε. Μια φορά στην καριέρα μου μού έχει τύχει αυτό» παραδέχθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

«Ήμασταν 5 και ήρθαν 3. Τους είπαμε ελάτε αύριο. Κι ήρθαν αύριο που ήμασταν καλύτερα» συμπλήρωσε.

«Είχε πέσει με Τσικνοπέμπτη τότε θυμάμαι. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» ανέφερε κλείνοντας ο ηθοποιός.