Σε μαύρες αποχρώσεις με δερμάτινο καναπέ - Το μοντέρνο σπίτι της Άννας Μενενάκου και του Σωτήρη Τσαφούλια

Η σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού με τον αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί να έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι γεγονός πως η Άννα Μενενάκου και ο Σωτήρης Τσαφούλιας, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αναφερθεί στην γνωριμία τους, λέγοντας: «Δεν γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ», η σχέση μας έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά. Εμένα, αλλά ούτε τον Σωτήρη δεν μας έχει ενοχλήσει κανένας παπαράτσι. Δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλη δημοτικότητα για να ασχοληθούν τα μέσα μαζί μου, ούτε θα ασχοληθεί κανείς με το τι έφαγα κι αν πήγα για ψώνια. Είμαι ηθοποιός, κάνω τη δουλειά μου και δίνω συνεντεύξεις ή φωτογραφίζομαι, στα πλαίσια της δουλειάς».

Όσο για τον Σωτήρη Τσαφούλια, στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό στο Στούντιο 4, δεν μπόρεσε να κρύψει τη μεγάλη αδυναμία που έχει στη σύντροφό του: «Θέλει δουλειά και από τα δύο μέρη, στην παρούσα φάση που έχω απόλυτη συνεννόηση και επαφή οφείλεται σε μεγαλύτερο βαθμό στην Άννα, ένα σπάνιο πλάσμα, κι εκείνη αναλυτική και δοτική που μου φωτίζει με ωραίο τρόπο τις άσχημες πτυχές του εαυτού μου. Κι ας μην τα καταφέρνω πάντα. Είναι μια μαγική διαδικασία, σου λέει με μαγικό τρόπο τα στραβά σου χωρίς να νιώθω πως πρέπει να αμυνθώ» (δείτε εδώ τι απάντησε για το ενδεχόμενο του γάμου).

Το σπίτι της Άννας Μενενάκου και του Σωτήρη Τσαφούλια

Η Άννα Μενενάκου, που είναι αρκετά ενεργή στα social media, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της, μέσα από το σπίτι τους. Όπως θα δείτε, το σαλόνι τους κινείται στις αποχρώσεις του μαύρου, ενώ μπροστά από το εντυπωσιακό τζάκι τους, έχουν και έναν μοντέρνο δερμάτινο καναπέ.

«Πατέρας και γιός», έγραψε η Άννα Μενενάκου πάνω στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μενενάκου Τσαφούλιας σπίτι