Αποκλειστικό: Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με Μενεγάκη - Κορομηλά την ημέρα που η Ρούλα πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης

Μαθεύτηκε σήμερα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με Μενεγάκη - Κορομηλά την ημέρα που η Ρούλα πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης

Είναι δύο γυναίκες που έχουν γράψει τηλεοπτική ιστορία, με δεκαετίες στον χώρο και μια κόντρα μεταξύ τους που έμοιαζε να σιγοκαίει όλο αυτό το διάστημα. Γίνεται, λοιπόν, οι κοινές τους εμφανίσεις εκτός «αέρα» να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού; Κι όμως γίνεται, ίσως μάλιστα και γι' αυτό να ενισχύθηκαν οι φήμες που τις ήθελαν κάποτε να μη μιλούν μεταξύ τους.

Όσοι συντονίστηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Mega, που συστεγάζει τις δύο παρουσιάστριες τους τελευταίους μήνες, μπορούσαν να δουν πως τελικά δεν υπάρχει καμία κακή διάθεση ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και στη Ρούλα Κορομηλά. «Νερό κι αλάτι» είπαν για το παρελθόν και κάθισαν απέναντι η μία στην άλλη, ταξιδεύοντας το κοινό 26 χρόνια πίσω, με την τελευταία on air συνάντηση να χρονολογείται στο μακρινό 1996.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Η Κορομηλά, ο ΑΝΤ1 και η Ελένη

Μενεγάκη Κορομηλά

Μετά την αποχώρηση της Ρούλας από τον ΑΝΤ1, με την Ελένη να παίρνει την σκυτάλη στον «Πρωινό Καφέ», οι συγκρίσεις ήταν αναπόφευκτες, κάτι που τόνισε και εκείνη στην πρόσφατη συνάντησή τους. Στην ατζέντα βρίσκονταν πολλά θέματα: Οι παράλληλες διαδρομές τους, η πίεση και τα άγχη μιας καριέρας, η συνύπαρξή τους, οι κόντρες τους, οι «αυλικοί», καθώς και το ενδεχόμενο να τις δούμε ξανά στο μέλλον μαζί. Παραμένει άγνωστο αν η Ελένη θα δεχτεί τελικά την πρόσκληση της Ρούλας. Η ιστορία μίλησε, όμως, και ανέδειξε δύο “αστέρια” της ιδιωτικής τηλεόρασης που παρέμειναν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Μετά τον «Πρωινό Καφέ»... το χάος! Αν και είχαν συμπαρουσιάσει αρκετές φορές την εν λόγω ιστορική εκπομπή, από την οποία τις γνώρισε το κοινό, μέχρι την περασμένη Παρασκευή δεν είχαν ξανασυναντηθεί on camera, με εξαίρεση τη βάφτιση του δεύτερου γιου της τότε διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Alpha, Έρσης Βότση.

Μενεγάκη Ελένη Πρωινός Καφές

Αποχωρώντας από το στούντιο του Mega ακολούθησαν εκατέρωθεν κολακευτικές δηλώσεις, με την Ελένη Μενεγάκη να αποκαλύπτει πως έχασε τον ύπνο της από την αγωνία να πάνε όλα ρολόι: «Ήταν για μένα μια μέρα που δεν πίστευα ότι θα προκύψει και το χάρηκα πάρα πολύ, γιατί βγήκε εύκολα, κλείστηκε πολύ εύκολα χωρίς να χρειαστεί να μιλήσουμε παρά δυο λεπτά», ανέφερε -μεταξύ άλλων...

με τη Ρούλα Κορομηλά να συνηγορεί: «Ήταν πολύ γλυκιά, πολύ τρυφερή και πολύ ωραία αυτή η συνύπαρξη. Δεν έτυχε να βρεθούμε τόσα χρόνια. Μιλήσαμε και στο καμαρίνι, και πριν και μετά. Είπαμε πολύ ωραία πράγματα και αλήθειες», τονίζοντας προς το τέλος ότι: «Εμείς δεν είχαμε κόντρα».

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 30/11, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1.50 ευρώ