«Είναι φρικαλέο να σκέφτεσαι ότι...» - Ξέσπασε σε λυγμούς η Κατερίνα Σαβράνη στον αέρα του ALPHA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι φρικαλέο να σκέφτεσαι ότι...» - Ξέσπασε σε λυγμούς η Κατερίνα Σαβράνη στον αέρα του ALPHA

Το καστ της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, αποτελείται από πολλούς και λαμπρούς ηθοποιούς. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Κατερίνα Σαβράνη, η οποία υποδύεται την Πιπίτσα (δείτε εδώ όλα όσα θα συμβούν στο σημερινό επεισόδιο του σίριαλ).

Με αφορμή, λοιπόν, τον ρόλο της, η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ίδιου καναλιού, Super Κατερίνα, την Τετάρτη 30/11 και μίλησε για την ζωή της, το παρελθόν της, αλλά και για την επικαιρότητα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όμως, η ηθοποιός κατέρρευσε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αναφέρθηκε στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία την έχει συγκλονίσει.

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Σαβράνη για την υπόθεση του Κολωνού

«Έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτή την υπόθεση! Είναι ένα πράγμα το οποίο δεν μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου» αναφώνησε έχοντας ξεσπάσει, ήδη, σε λυγμούς: «Είναι φρικαλέο να σκέφτεσαι ότι ένα παιδί περνάει τέτοια πράγματα».

«Συγγνώμη» πρόσθεσε, έπειτα, και για να επανέλθει στη συνέχεια και να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και τον γάμο με τον συνάδελφο της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. «Όλες οι σχέσεις περνάνε διακυμάνσεις για να εξομαλυνθούν οι αιχμές. Τα πράγματα που μας ενώνουν έχουν την ίδια πηγή, το φως και το φως είναι και στους δυο μας. Είναι αυτό που αγάπησα σε εκείνον».

Στην πορεία, ωστόσο, αφού κατάφερε να συνέλθει, συνέχισε να μιλά για τα βιώματά της και αποκάλυψε τα επαγγέλματα με τα οποία έχει ασχοληθεί πριν σπουδάσει υποκριτική. Έχει εργαστεί ως μοντέλο, ενώ έχει δοκιμαστεί και στην παρουσίαση.