Φορούσε μόνο το μπουρνούζι της - "Έριξε" ολόκληρο το Instagram η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Instagram / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι χρόνια στον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του Survivor, με την παρουσία της να είναι αρκετά έντονη, διότι ενώ εκείνη προσπαθούσε να είναι η φωνή της λογικής αρχικά, προς το τέλος "τα έχασε" και κατάφερε να βρεθεί στο στόχαστρο των τηλεθεατών, οι οποίοι την "έκραζαν" δίχως αύριο.

Η ίδια, μάλιστα, έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα για την σχέση που διατηρεί με τον Κώστα Πηλαδάκη, καθώς η διαφορά ηλικίας τους είναι μεγάλη, ωστόσο αυτό δεν τους έχει επηρεάσει καθόλου, εφόσον υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για γάμο.

Αφού, λοιπόν, βγήκε από το παιχνίδι και συνήλθε από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, επέστρεψε στην κανονική της ρουτίνα, η οποία περιλαμβάνει πολλά ταξίδια και φωτογραφίσεις.

«Το μεγαλύτερο θέμα στις γυναίκες είναι το ορμονικό. Ο κύκλος σου δε λειτουργεί, σταματάει. Απλά από ένα σημείο και μετά βγαίνουν κάποια νεύρα παραπάνω και όλο αυτό σου δημιουργεί και ένα πρήξιμο. Εγώ είδα στον εαυτό μου κυτταρίτιδα. Αν με δείτε, μια εβδομάδα το πρόσωπό μου είχε πρηστεί.

Είχα χάσει κιλά αλλά μόλις βγαίνεις, επειδή πλακώνεσαι στο φαγητό τα παίρνεις αμέσως. Εγώ πήρα πολλά παραπάνω και τώρα είμαι σε διαδικασία να τα ξαναχάσω. Το ορμονικό σε μένα επανήλθε πολύ γρήγορα», είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξή της.

Αυτές τις ημέρες, βρέθηκε στο Ντουμπάι και επειδή έχει έναν αρκετά ισχυρό λογαριασμό στα social media, δημοσίευσε μερικές εικόνες από την παραμονή της εκεί, ξεσηκώνοντας το κοινό που την παρακολουθεί.

Η καυτή ανάρτηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Πόζαρε, λοιπόν, μπροστά από τον καθρέφτη του σπα του ξενοδοχείου στο οποίο βρίσκεται, φορώντας μόνο το μπουρνούζι της, με το πρόσωπό της να δείχνει πιο ήρεμο και χαλαρωμένο από ποτέ. Φυσικά, τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της ήταν χιλιάδες.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Instagram / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου