Πλέον είναι εντελώς αχώριστοι - Στόλισαν μαζί δέντρο Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte

Το απολαυστικό βίντεο που ανέβασαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και αρκετούς μήνες φημολογείται πολύ έντονα πως η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι ζευγάρι. Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη είδηση, ωστόσο τα ντοκουμέντα και ο χρόνος που περνούν καθημερινά μαζί, λέει πολλά.

Οι δυο τους μοιράζονται καθημερινά με τους διαδικτυακούς τους φίλους αρκετά κοινά στιγμιότυπα (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο τράπερ), ενώ έχουν εκφράσει ανοιχτά την εκτίμηση που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Όπως όλα δείχνουν οι δυο τους έχουν δέσει, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν είναι στην πραγματικότητα ζευγάρι.

Τι συμβαίνει με τη Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte

«Έχεις δει το πρόσωπο της στο εξώφυλλο του άλμπουμ; Η Μαρία μας είναι… Τι να πω; Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ήθελα να είναι στο εξώφυλλο γιατί η πρώτη που ήθελα ήταν πολύ ακριβή και πήγα στην αμέσως επόμενη. Γιατί κοιτάζεις αυτή τη γυναίκα και δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;

Επειδή είμαστε κοντά, της έκανα την πρόταση για το εξώφυλλο γιατί θεωρώ ότι το αντιπροσωπεύει όλο αυτό και μπορεί να το στηρίξει 100%. Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα. Αν η εικόνα δεν προσβάλλει εμένα ή τον άνθρωπο που συνοδεύω, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό που έχω επιλέξει να κάνω οπότε έχει τα υπέρ και τα κατά. Τώρα να βλέπουν εμένα να συνοδεύω την Μαρία, τιμή μου», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη Μαρία Σολωμού ο Mente Fuerte.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte, βρέθηκαν μαζί στο σπίτι του τράπερ και στόλισαν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε κόκκινες αποχρώσεις σε ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ. O Mente Fuerte, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, ένα βίντεο από τον στολισμό με την αγαπημένη ηθοποιό.

@mentefuerte

#foryoupage #fyp #foryou #fy #christmas

♬ Waiting for Santa Claus - Dirat, Jérémy