Εταιρία αποχώρησε από το ίδρυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου μια εβδομάδα μετά τα εγκαίνια - Τι συνέβη

Η ανακοίνωση που έβγαλαν για το τέλος της συνεργασίας τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δημιούργησε το ίδρυμα ''Ιωάννα Παλιοσπύρου Fundation'', το οποίο θα στηρίζει άτομα αντίστοιχα με εκείνη, που έχουν δεχτεί δηλαδή επίθεση ή υποφέρουν από κάποιο έγκαυμα (δείτε εικόνες).

«Το όραμα μου είναι αυτός ο οργανισμός να γίνει μια οικογένεια, όπου θα μπορεί ο κάθε εγκαυματίας να νιώσει ασφάλεια, να μπορεί να του δώσει ελπίδες και να του δείξει τους τρόπους, όπου θα μπορεί να βελτιώσει τη ζωή του. Αυτήν την περίοδο νιώθω πολύ καλά και για σήμερα νιώθω συγκίνηση και ευθύνη, καθώς αναλαμβάνω κάτι πολύ σημαντικό και δεν το κάνω ελαφρά την καρδία», είχε πει η ίδια στα εγκαίνια λίγο πριν μπει ξανά στο χειρουργείο.

Εταιρία αποχωρεί από το ίδρυμα της Παλιοσπύρου

Μια εβδομάδα μετά ωστόσο, σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως γνωστή εταιρία αποχωρεί από το ίδρυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, βγάζοντας μάλιστα ανακοίνωση με τους λόγους που πήραν αυτή την απόφαση.

«H EnableGood βάσει συμβασιακής σχέσης υπήρξε σύμβουλος σύστασης, στρατηγικής και επικοινωνίας του συγκεκριμένου εγχειρήματος […] Η προσφορά των προαναφερθέντων υπηρεσιών από πλευράς EnableGood, δεν συμπεριελάμβαναν χρηματική αμοιβή, αλλά βασίζονταν στην επικοινωνία και προβολή του συγκεκριμένου έργου, αλλά και της διαδικασίας υλοποίησης του στο ευρύ κοινό από την κ. Ιωάννα Παλιοσπύρου, συμφωνηθέντα τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν από πλευράς της», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, όπως έγινε γνωστό.

H Ελπίδα Βασιλειάδου Founder & CEO της EnableGood μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Πιστεύουμε στις αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες που τιμούν και επικοινωνούν σωστά το έργο μας, ειδικά όταν αυτό προσφέρεται αφιλοκερδώς και με αγάπη. Πιστεύουμε στην αξία του προσωπικού παραδείγματος, αλλά όταν αυτή διακυβεύεται, παύουμε να είμαστε συνοδοιπόροι».