Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Έχω θέμα με την...» - Ο πραγματικός λόγος που η Στεφανία Γουλιώτη δεν μιλάει για την προσωπική ζωή της

Όσα είπε για την επιτυχημένη σειρά που συμμετέχει, Maestro

«Έχω θέμα με την...» - Ο πραγματικός λόγος που η Στεφανία Γουλιώτη δεν μιλάει για την προσωπική ζωή της
News 01.12.2022 16:02
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη του MEGA και την Δήμητρα Καλφούντζου παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 1/12 η Στεφανία Γουλιώτη. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων για τον ρόλο της μυστηριώδους Αλεξάνδρας στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (δείτε εδώ τις αποψινές 1/12 εξελίξεις) αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Να σημειώσουμε πως η επιτυχημένη σειρά που πάει και στο netflix έχει μόνο 9 επεισόδιο -τουλάχιστον ο πρώτος κύκλος- και σήμερα θα παρακολουθήσουμε το 7ο. Με λίγα λόγια, όπως μπορούμε να συμπεράνουμε, το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν θα προβληθεί σε δυο εβδομάδες από σήμερα (αν όλα βέβαια πάνε καλά και δεν έχουμε καμία ξαφνική αλλαγή).

Αποκαλυπτική η Στεφανία Γουλιώτη

«Ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με μαεστρία καταφέρνει και αφήνει μυστήριο το παρελθόν του Ορέστη, μέχρι που εμφανίζεται η Αλεξάνδρα. Εκείνη νομίζει ότι ο Ορέστης της ανήκει και εμφανίζεται στο νησί για να τον φέρει πίσω. Ο Χριστοφόρος έχει αυτό που έχουν οι μεγάλοι ευφυείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν σου μεταδίδουν πόσο ευφυείς είναι. Δεν ήξερα ότι ενώ κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο αυτός ερχόταν για να γράψει το ρόλο της Αλεξάνδρας για εμένα!.

Το γεγονός ότι χρειάζεται να έρθει ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με το «Maestro» για να θυμίσει σοβαρά ζητήματα είναι ένα πρόβλημα της κοινωνίας μας. Θα εστίαζα – εκτός από τη ζωή της γυναίκας που κακοποιείται – και στη ζωή εκείνης που είναι μέσα σε ένα γάμο χωρίς να είναι ευτυχισμένη. Να ένας λόγος που δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Στην κοινωνία μας ο γάμος και το παιδί είναι συνυφασμένος με την επιτυχία και έτσι κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε. Η μεγαλύτερη νεύρωση και δυστυχία ξεκινά από το να προσπαθήσεις να φτάσεις ένα βαθμό ευτυχίας που δεν είναι δικός σου.

Φοβόμαστε να κλάψουμε. Είναι και αυτό μέρος της καταπίεσης που ζούμε. Το ίδιο ισχύει και με το σ’ αγαπώ, νομίζουμε ότι είναι δείγμα αδυναμίας. Προσπαθώ να λέω σ αγαπώ, αλλά έχω κι εγώ όπως οι περισσότεροι θέμα με τη δέσμευση. Μόλις εγκαταλείψεις ένα κομμάτι σου και το παραδώσεις στον άλλον, είσαι μίσος», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Maestro: Ποια είναι η Στεφανία Γουλιώτη - Η καταγωγή και η σεξουαλική κακοποίηση

Maestro: «Η γυναίκα του Ορέστη είναι εγώ μετά από κακό χωρισμό» - Το Twitter πήρε "φωτιά" με την είσοδο της Στεφανίας Γουλιώτη

Share