Δεν άφησε το χέρι του ούτε μέσα στο αμάξι - Φουλ ερωτευμένη η Μελίνα Νικολαϊδη με τον 34χρονο σύντροφό της

Πλέον δεν το κρύβουν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δεν άφησε το χέρι του ούτε μέσα στο αμάξι - Φουλ ερωτευμένη η Μελίνα Νικολαϊδη με τον 34χρονο σύντροφό της

O έρωτας έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της οικογένειας της Δέσποινας Βανδή. Μετά την αποκάλυψη της σχέσης της γνωστής τραγουδίστριας με τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ την εμφάνισή του στην πρεμιέρα της), ερωτευμένη αποδείχθηκε πως είναι και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα είναι σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή φωτογραφία). Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι γυμναστής και παίκτης του βόλεϊ. Πριν κάποιο καιρό η Μελίνα Νικολαΐδη είχε δημοσιεύσει μία εικόνα, όπου έκανε pilates με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και στο story που ανέβασαν στο Instagram είχε κάνει tag τον αγαπημένο της.

Ο έρωτας της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη δεν κρύβεται

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ την ίδια στιγμή, η Μελίνα έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στο εξωτερικό.

«Έφυγε το παιδάκι μου. Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική. Πηγαίναμε για νομική, αλλά τον Δεκέμβριο αποφάσισε πως αυτό θέλει. Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό. Ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους», είχε πει η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Όσο είναι μαζί ωστόσο, το ευτυχισμένο ζευγάρι φροντίζει να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ δε διστάζουν να κάνουν και κοινές αναρτήσεις. Αυτή τη φορά, η Μελίνα Νικολαΐδη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στο αμάξι του αγαπημένου της και του κρατάει σφιχτά το χέρι.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης από τη μεριά του, έκανε repost την εν λόγω ανάρτηση και στον δικό του λογαριασμό, δείχνοντας για ακόμη μία φορά πόσο ερωτευμένος είναι με την κόρη της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Μελίνα Νικολαϊδη σύντροφος