«Πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε...» - Ανατριχιάζει η Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίηση που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της

Η συγκλονιστική περιγραφή του ξυλοδαρμού της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε...» - Ανατριχιάζει η Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίηση που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της

Με λεπτομέρειες που κόβουν την ανάσα μίλησε η Άννα Μαρία Βέλλη σε πρόσφατο TedΧ που πραγματοποιήθηκε, για την κακοποίηση που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφό της και για όλα όσα της άφησε αυτή η σχέση.

Η ίδια έχει μιλήσει και στο παρελθόν για αυτή την κακοποιητική σχέση της, ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει ποιος είναι ο πρώην σύντροφός της που της φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Πέρυσι, τέτοια εποχή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Άννα Μαρία Βέλλη είχε πάρει την απόφαση να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη φωτογραφία που έβγαλε με τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό της (δείτε τη εδώ).

«Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ», είχε γράψει μεταξύ άλλων στην λεζάντα.

«Τακίζει» κόκαλα η Άννα Μαρία Βέλλη

«Ξεκινάω μια σχέση με ένα παιδί που έμελλε να είναι η πιο κακοποιητική σχέση της ζωής μου. Ήμουν πολύ χαρούμενη. Άλλο ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Μέχρι που η πραγματικότητα άρχισε – λίγο πριν από αυτόν – να μου ρίχνει στην αρχή μικρές σφαλιάρες και μετά μεγαλύτερες. Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου.

Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία. Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο. Συγγνώμη», εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη.