Κοκκινομάλλα και Τουρκάλα - Σε σχέση ο Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά 

Άλλαξε σελίδα στην ζωή του ο Τούρκος ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πάνω από δύο χρόνια είναι χωρισμένοι η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί, ένα ζευγάρι που είχε συζητηθεί πάρα πολύ, ειδικά μετά την συμμετοχή της πρώτης στο GNTM. Ωστόσο, αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

«Δεν ζούσα αυτά που ήταν να ζήσω τη στιγμή που έπρεπε να τα ζήσω. Τώρα προτεραιότητα έχω τον εαυτό μου. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Αφέθηκα στην σχέση μου με τον Μπουράκ να ζήσω τα συναισθήματά μου. Ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μου. Ζούσα, όπως μου έβγαινε. Όταν του είπα ότι θα πάω στο GNTM, δεν με πίεσε. Μου είπε κάνω ό,τι σε κάνει ευτυχισμένη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Χαρά σε συνέντευξή της (δείτε την εδώ ολόκληρη).

Σε σχέση ο Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά

Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο εδώ και μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα, με τον οποίο και συγκατοικεί (δείτε εδώ ποιος είναι).

Νέα σελίδα όμως στην ζωή του φαίνεται πως έχει γυρίσει και ο Μπουράκ Χακί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πολυξένης Καραμίχα στην εφημερίδα «Real Life» ο Τούρκος ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένος αυτή τη φορά με μια συμπατριώτισσα του, την εντυπωσιακή Naz με την οποία προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα media.

Σε σχέση ο Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά 
Instagram

Σε σχέση ο Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό του από την Παππά 
Instagram

Ο ίδιος, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε μιλήσει για τον γιο του αλλά και την προσωπική του ζωή. «Είναι 14 ετών, πολύ όμορφος, ξανθός και με μπλε μάτια. Ήρθε στην Αθήνα και με επισκέφτηκαν μαζί με την πρώην σύζυγό μου και μετά πήγαμε στην Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Το όνομά του είναι Ρουζγκιάρ. Όταν κλείσουν τα σχολεία κι εμείς τελειώσουμε τα γυρίσματα της σειράς, θα περάσουμε χρόνο στο κτήμα μας

Δεν του αρέσει καθόλου να τον βγάζουν φωτογραφία, ούτε βίντεο. Δεν ξέρω, ό,τι θέλει εκείνος. Όταν ήταν πολύ μικρός 2,5 ετών, του πήραν συνέντευξη, ρώτησαν τον Ρουζγκιάρ τι θα γίνει όταν μεγαλώσει κι εκείνος είπε στον δημοσιογράφο: “Δεν είδες την τελευταία μου συνέντευξη;” κι εκείνος είπε πως δεν την είδε. “Θα αποφασίσω όταν μεγαλώσω, επίσης δεν μου αρέσουν οι συνεντεύξεις”»

Αγαπάω πολύ τον ελληνικό λαό. Τον νιώθω πολύ κοντά μου, μου αρέσει να περνάω χρόνο εδώ. Νιώθω ελεύθερος, νιώθω χαρούμενος. Μπορώ να κάνω αυτά που θέλω. Αγαπώ πολύ τα μπουζούκια, αγαπώ την ελληνική μουσική. Για τον λόγο αυτό, όταν βρίσκω χρόνο χωρίς να ντραπώ ή χωρίς να φιλτράρω τις κινήσεις μου, προσπαθώ να περνάω πολύ ποιοτικά τον χρόνο μου εδώ» (δείτε εδώ το βίντεο).