Νατάσσα Μποφίλιου: Φωτογραφίες από το σπίτι της στην Καλλιθέα

Μίνιμαλ με λεπτομέρειες ξύλου - Που μένει με τον σύντροφό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το όνομά της παίζει πολύ εδώ και λίγα 24ωρα, μετά την κατακραυγή στο διαδίκτυο για τις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε τις εδώ). Με αφορμή το περιστατικό αυτό ρίχνοντας μία πιο προσεκτική ματιά στο προφίλ της, ανάμεσα στις φωτογραφίες και τα βίντεο που η Νατάσσα Μποφίλιου δημοσιεύει παρατηρήσαμε και στιγμιότυπα από το σπίτι της ίδιας και του Χρήστου Κορτσέλη (δείτε εδώ τρυφερές τους φωτογραφίες) στην Καλλιθέα. Λίγα και καλά.

Σε προγενέστερη συνέντευξή της στο Αθηνόραμα η Νατάσσα Μποφίλιου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Μένω με τον σύντροφό μου στην Καλλιθέα. Έχει ένα υπέροχο σπίτι, κοντά στον Θέμη, σε έναν άλλο κολλητό μου και στην αδερφή του Θέμη. Τώρα μετακομίζει και η αδερφή­ μου. Προσπαθώ να τους μαζέψω όλους στην Καλλιθέα».

Το σπίτι της Νατάσσας

Πρόκειται για έναν χώρο πλήρως εναρμονισμένο με τη vintage αισθητική, ενώ τα φυτά εσωτερικού χώρου που υπάρχουν διάσπαρτα στο πάτωμα, στα τραπεζάκια και στις επιφάνειες των επίπλων, πλαισιώνουν όμορφα τον χώρο, χαρίζοντάς του μία δόση φυσικής, χρωματικής ζωντάνιας.

Νατάσσα Μποφίλιου σπίτι
Instagram/@natassabofiliouofficial

Νατάσσα Μποφίλιου σπίτι
Instagram/@natassabofiliouofficial
Νατάσσα Μποφίλιου Λονδίνο
Instagram/@natassabofiliouofficial

Και μπορεί το σπίτι να βρίσκεται σε κάποια οδό της Καλλιθέας, όμως ο εξωτερικός χώρος του χώρος ανήκει σε άλλον ταχυδρομικό κώδικα, κάποιας μακρινής τροπικής χώρας.

Νατάσσα Μποφίλιου σπίτι
Instagram/@natassabofiliouofficial
Νατάσσα Μποφίλιου σπίτι
Instagram/@natassabofiliouofficial

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, την Πέμπτη 8/9 είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της:

«Τον παρατηρώ και με εκπλήσσει και με συγκινεί κάθε φορά και με συγκλονίζει, γιατί μου αρέσει πολύ, είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και μ' αρέσει ο τρόπος που κινείται, ο τρόπος που υπάρχει μέσα στο χώρο. Οπότε, ναι, τον παρατηρώ. Κλείνουμε 10 χρόνια μαζί, γιατί παντρευτήκαμε την ίδια μέρα που τα φτιάξαμε».

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, σίγουρα. Νομίζω και του Χρήστου», δήλωσε για την ημέρα που "έγιναν ένα".