Μετά τη Μαίρη Συνατσάκη και η Ιωάννα Τούνη - Η φωτογραφία μέσα από το ιατρείο

Όλα είναι έτοιμα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

H Ιωάννα Τούνη έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με την εγκυμοσύνη της, αφού πολλοί είναι εκείνοι, που ξαφνιάστηκαν με την είδηση, που έσκασε από την ίδια το καλοκαίρι, πως δηλαδή θα γίνει μανούλα.

Από τον λογαριασμό της στο instagram ζούμε μαζί της την όλη φάση, που για εκείνη είναι πρωτόγνωρη, με τα πέρα δώθε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να κάνουν την αναμονή για τον ερχομό του μπέμπη πιο γλυκιά και πιο ενδιαφέρουσα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που αναρωτιούνται για το τι θα συμβεί, όταν γεννήσει η Ιωάννα καθώς εκείνη μένει στη Θεσσαλονίκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Αθήνα (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την πόλη, που θα γεννήσει η Ιωάννα).

Οι περισσότερες λεπτομέρειες λοιπόν, για τον ερχομό του γιου είναι έτοιμες, με την Ιωάννα να έχει μπει στον 8ο μήνα και να βαδίζει αισιόδοξη στον τελευταίο της.

Στα ευχάριστα, η Μαίρη Συνατσάκη, της οποίας την εγκυμοσύνη πληροφορηθήκαμε λίγο μετά την Τούνη, γέννησε την Δευτέρα 5/12 ένα υγιέστατο μωράκι (δείτε εδώ το φύλλο του, το οποίο σας είχαμε αποκαλύψει και εμείς) και έτσι αυτό, που περιμένουν όλοι τώρα πια είναι μια φωτογραφία της Ιωάννας από το μαιευτήριο.

Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από το ιατρείο

Έτσι λοιπόν, την ίδια ημέρα, η Τούνη αφού γύρισε από την Αθήνα, που βρισκόταν, τακτοποιήθηκε στο σπίτι της, αλλά δε πρόλαβε να κάτσει και πολύ, αφού επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της, για τους τελευταίους υπερήχους, που της έχουν απομείνει.

Τούνη - Υπέρηχος μωρού

Όπως όλοι βλέπουμε, η εγκυμονούσα τηρεί όλες τις διαδικασίες, πριν να έρθει ο τοκετός, με αυτόν να μην αργεί πολύ, αφού η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει, και όπως άλλωστε από μόνη της είχε πει, μέσα στα Χριστούγεννα θα είναι σε ετοιμότητα για το θαύμα της ζωή της, μαζί με τον Δημήτρη!