Με κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο - Στόλισαν Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού

Είναι γεμάτο στολίδια και γιρλάντες

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / yiorgoskaravas_official)
(instagram / yiorgoskaravas_official)

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού μπήκαν ήδη στο κλίμα των Χριστουγέννων και στόλισαν στο σαλόνι του σπιτιού τους ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο που είναι του… ονείρου! Πριν από λίγες μέρες να υπενθυμίσουμε ότι το αθεράπευτα ερωτευμένο ζευγάρι είχαν επέτειο και ανάρτησαν στους λογαριασμούς τους φωτογραφίες (δείτε τες εδώ).

Η αγαπημένη του μοντέλου, λοιπόν, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το στολισμένο τους σαλόνι.

Η ανάρτηση της Ραφαέλας Ψαρρού με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Ραφαέλα Ψαρρού γνωστή λάτρης των social media που μοιράζεται αρκετά συχνά διάφορες στιγμές από την ζωή της, είτε προσωπικές, είτε όχι. Ανάμεσα σε αυτές δεν είναι λίγες οι φορές που μας έδειξε την υπέροχη διακόσμηση του σπιτιού της, δίνοντάς μας μερικά tips, ώστε να αναβαθμίσουμε και εμείς την δική μας διακόσμηση. Συγκεκριμένα αυτή τη φορά μας έδειξε το υπέροχο minimal χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε παρέα με τον αγαπημένο της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε το βράδυ της Κυριακής (04/12) στο σπίτι με τα παιδιά τους απολαμβάνοντας τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Με μια φωτογραφία ευχήθηκε η Ραφαέλα Ψαρρού για τα Χριστούγεννα. «Και του χρόνου με τόσο κέφι, χορό, τραγούδι και πάνω από όλα αγάπη να ξεχειλίζει από παντού», έγραψε στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στα stories του Instagram.

Επίσης, η γνωστή nail artist έκανε μια όλο φώτα κα γεμάτη στολίδια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας: «This is my joy! Τρελαίνομαι να κάνω δώρα στους αγαπημένους μου, αλλά τα Χριστούγεννα, μου αρέσει να κάνω δώρο και στον εαυτό μου! Και συνήθως, είναι εσώρουχα! Και αυτά που πήρα φέτος, με βάζουν κατευθείαν σε festive mood… Υπέροχα, κατακόκκινα, εντυπωσιακά, τα Amourette 300 Rococo θα είναι μαζί μου σε κάθε Xmas outing!»