«Είναι δημοφιλής, δεν θα ποινικοποιήσουμε την...» - Η αφοπλιστική απάντηση της Σοφίας Χατζησοφιά για τον Χάρη Ρώμα

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είναι δημοφιλής, δεν θα ποινικοποιήσουμε την...» - Η αφοπλιστική απάντηση της Σοφίας Χατζησοφιά για τον Χάρη Ρώμα

Το πρωί της Τρίτης (06/12), στην πρωινή εκπομπή του «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Άννα Χατζησοφιά. Η πετυχημένη σεναριογράφος μίλησε στην εκπομπή του Alpha για την επιτυχία που συνάντησε στην ζωή της, τις λεπτομέρειες της υιοθεσίας της και όχι μόνο.

Η ίδια, όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο για τα όσα ακούγονται για τον συνεργάτη της, Χάρη Ρώμα σχετικά με τον παιδοβιαστή (δείτε εδώ τι ειπώθηκε), τον υποστήριξε λέγοντας πως είναι δημοφιλής και όχι βιαστής.

Η σεναριογράφος που σπάνια δίνει συνεντεύξεις (τι είχε αναφέρει για τον Γιώργο Κιμούλη) μιας και προτιμά να μιλά μέσα από τη δουλειά της, εξομολογήθηκε στο παρελθόν, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ότι αποκάλυψε πως σε ηλικία 12 ετών έμαθε ότι οι θείοι της είναι οι βιολογικοί της γονείς.

«Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη μέχρι 12 ετών και μετά πήγα στον Τύρναβο. Ήμασταν τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν ήμουν το πιο προστατευμένο παιδί της οικογένειας.

Με είχε υιοθετήσει η αδελφή του πατέρα μου, δεν είχε κάνει παιδιά και με πήρε οκτώ μηνών. Όταν πέθαναν οι θετοί μου γονείς, γύρισα στους πραγματικούς μου, στον Τύρναβο. Ήμουν 12 ετών όταν έμαθα ότι οι θείοι μου είναι οι βιολογικοί μου γονείς. Ήταν δύσκολο!».

Οι αναφορές της Άννας Χατζησοφιάς στον Χάρη Ρώμα και την ζωή της

Η σεναριογράφος ήταν αρνητική από την αρχή με τα ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με τον Χάρη Ρώμα και πως είναι ντροπή να ενοχοποιείς κάποιον χωρίς να έχεις αποδείξεις.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα. Δεν θεωρώ ότι είναι πράγματα που δε συμβαίνουν ή δεν συνέβαιναν. Είναι απαράδεκτο. Δεν μπορείς να ενοχοποιείς κάποιον χωρίς να έχεις γεγονότα. Ενοχοποιεί τον Χάρη για ποιον λόγο; Επειδή έβγαλε κάποιες φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο» δηλώνει η Άννα Χατζησοφιά και προσθέτει: «Είναι δημοφιλής, δεν θα ποινικοποιήσουμε τη δημοφιλία. Από πού κι ως πού να ξέρει ότι ο συγκεκριμένος είναι παιδοβιαστής και μαστροπός;».

«Δεν είδα να χτυπάνε άλλα πολιτικά πρόσωπα, που επίσης έχουν φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο παιδοβιαστή. Νομίζω ότι επειδή είναι δημοφιλής ο Χάρης και είναι και καλλιτέχνης, είναι έυκολο θύμα, εύκολος στόχος» τονίζει.

«Είχα υιοθετηθεί από την αδελφή του πατέρα μου. Δέχθηκα πολλή αγάπη απλώς ήταν τραυματικό το όλο συμβάν. Υπήρχαν πολλοί θάνατοι στην οικογένεια και αυτό ήταν το βασικό ζήτημα» εξομολογείται η Άννα Χατζησοφιά και συμπληρώνει: «Το λάθος που είχε γίνει είναι ότι δεν το ήξερα. Εάν μου το έλεγαν, θα ήταν πιο αντιμετωπίσιμο. Θα το βίωνα πιο ομαλά».